McDonald's dan Türkiye'de bir ilk

Beyoğlu McDonald’s, ilk raylı paket servisi ile müşterilerine daha hızlı hizmet imkanı sunuyor

McDonald's dan Türkiye'de bir ilk
McDonald's dan Türkiye'de bir ilk
GİRİŞ 03.09.2014 12:41 GÜNCELLEME 03.09.2014 14:23

 

McDonald’s Türkiye tüm dünyada sadece 102 restoranda kullanılmakta olan raylı paket servis sistemini ilk kez Beyoğlu restoranında uyguladı. İstanbul’un en kalabalık alanlarından İstiklal Caddesi’nde 21 yıldır hizmet veren Beyoğlu McDonald’s restoranının yenilenmesi sırasında uygulanan sistemle paket servis siparişlerinin hızlı teslim edilmesi ve kazanılan alan ile daha fazla oturma kapasitesi sağlanması hedefleniyor.

23 SANİYEDE PAKET ELİNİZDE

Özellikle dar, çok katlı ve mutfakla kasa arasındaki mesafenin fazla olduğu restoranlarda paket servisinin hızının artmasını sağlayan sistem, siparişi restoranının 3. katına taşınan mutfağından giriş katındaki bankoya 23 saniyede ulaştırıyor. Dikey ve yatay sistemin birlikte kullanıldığı nadir uygulamaların bir örneği olan restoranda kazanılan alana ise yepyeni bir McD Café açılarak, İstiklal Caddesi sakinlerinin McDonald’s’ın tüm hizmetlerinden yararlanabileceği bir ortam yaratıldı.

İlk kez Beyoğlu restoranında uyguladığı raylı paket servis sistemiyle hızlı restoran sektöründe bir yeniliğe daha imza atan McDonald’s, ilerleyen dönemde farklı alanları verimli şekilde kullanarak Türkiye’nin pek çok noktasında hizmet sunmaya devam etmeyi hedefliyor.  

Keyifli buluşmaların adresi McD Café artık Beyoğlu’nda

Modern mimari konseptiyle yeniden dekore edilen ve oturma gruplarıyla keyifli ve rahat bir ortam yaratılan Beyoğlu McDonald’s restoranı ve McD Café, Oxi-Gen Music Network’ün özel yayınladığı müzikler eşliğinde misafirlerini bekliyor.

BİR ÇOK ÇEŞİDİ BÜNYESİNDE BARINDIRIYOR

McDonald’s müşterilerinin restoranlarda keyifli vakit geçirmelerini sağlayan, onları gerçek ve kaliteli kahveyle buluşturan Beyoğlu McD Café’de, espresso’dan cappuccino’ya, americano’dan çilekli smoothie’ye kadar birçok sıcak ve soğuk içeceklerin yanı sıra birbirinden lezzetli kek ve kurabiye seçenekleri de yer alıyor. McD Café’lerde sunulan her bir kahve için özenle seçilmiş, kusursuz yüzde 100 Arabica kahve çekirdekleri kullanılıyor ve kahveler deneyimli ekipler tarafından mükemmel kıvam, aroma ve sıcaklık dengesi yaratılarak hazırlanıyor.

KAYNAK: EKOTRENT