''Estuz'' 2014'ü yatırım yılı ilan etti

Tuz sektörünün büyüyen devi ''Estuz'' büyüme hedefini % 20 olarak belirtti.

''Estuz'' 2014'ü yatırım yılı ilan etti
''Estuz'' 2014'ü yatırım yılı ilan etti
GİRİŞ 02.09.2014 11:34 GÜNCELLEME 08.09.2014 15:54
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış


Tuz sektörünün önde gelen firmalarından Estuz, yatırımlarını sürdürüyor. 2013’ü başarılı bir yıl olarak geride bırakan bu yıl ise yüzde 20 büyüme planlayan Estuz, bu yıl içerisinde gerçekleştirecekleri yatırımlarla birlikte pazar payını da artırma hedefinde.

''HEDEFİMİZ HER YIL YÜZDE 20 BÜYÜME''

 Estuz Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Özdemir, bu yıl da aynı oranı yakalama hedefinde olduklarını bildirdi. 2013’ü başarılı bir şekilde kapattıklarının altını çizen Özdemir, “Geçen yıl satışlar gerek iç pazar gerekse dış pazar hacmi açısından oldukça iyiydi. Bu durum da 2014 yılının iyi geçeceği yönünde beklentilerimizi artırdı” dedi.

Modernizasyon ve kapasite artışına yönelik yatırımlar yaptıklarını belirten Vedat Özdemir, ambalajlama hattında kullandıkları dikey dolum makinelerini daha verimli makineler ile değiştirdiklerini söyledi. Özdemir, rotary sistem tuzluk dolum makinesi alarak tuzluk dolum hattı kapasitelerini de artırdıklarını bildiren Özdemir, 2013 yılını başarılı bir şekilde kapattıklarının altını çizdi. 2013 yılındaki başarının 2014 yılının da iyi geçeceği yönünde beklentilerini artırdığını söyleyen Özdemir, yeni ürünleri ile birlikte pazar paylarını da artırmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

KAYNAK: EKOTRENT
YORUMLAR 1
  • Turgut İşleyen 9 yıl önce Şikayet Et
    Sofradan atmak lazım. Firma sahipleri çıkmış yüzde yirmi bu yıl büyüyeceğiz diyorlar. Canım ülkem her sektörü itekliyor. Büyüde büyü diyor. İlerideki tüm hastalıkların sebebi bu tuz dur.
    Cevapla