Yurtiçi Kargo'dan avantajlı kampanya

Yurtiçi Kargo, 30 Eylül 2014 tarihine kadar geçerli olacak yaz kampanyası ile 220’den fazla ülkeye çok özel fiyat avantajları ile taşıyor.

Yurtiçi Kargo'dan avantajlı kampanya
Yurtiçi Kargo'dan avantajlı kampanya
GİRİŞ 20.08.2014 17:12 GÜNCELLEME 20.08.2014 17:12


1996 yılından bu yana müşterilerinin uluslararası gönderilerini de “Söz verdiği gibi” hızlı ve güvenli bir şekilde tüm dünyaya ulaştırmaya devam eden Yurtiçi Kargo, düzenlediği yaz kampanyası ile bu yıl da sınır tanımıyor.

30 Eylül 2014 tarihine kadar devam edecek olan kampanya kapsamında Yurtiçi Kargo, müşterilerinin uluslarası gönderilerini çok özel fiyat avantajları ile taşıyor. Yurtiçi Kargo müşterileri, yurt dışı gönderilerini aralarında Almanya, Avusturya, Belçika, Fransa gibi Avrupa ülkeleri, Cezayir, Fas, Kenya, Libya gibi Afrika ülkeleri ve Irak, İran, Kuveyt, Suriye gibi Orta Doğu ülkeleri ile Amerika Birleşik Devletleri’nin de bulunduğu 220’den fazla noktaya ulaştırabiliyorlar. Yurtiçi Kargo’nun uluslararası kapıdan kapıya teslimatın takibi ise; internet üzerinden ya da 444 99 99 numaralı çağrı merkezi aracılığıyla kolayca yapılabiliyor.

Yurtiçi Kargo’nun, Avrupa’nın en büyük kargo şirketlerinden biri olan çözüm ortağı Geopost ile birlikte gerçekleştirdiği yurtdışı gönderimler için eylül ayının sonuna kadar geçerli olacak yaz kampanyasından faydalanmak isteyen tüm müşterilerin Türkiye genelinde faaliyet gösteren 760’dan fazla Yurtiçi Kargo şubesine ve acentesine gitmeleri, çağrı merkezini aramaları ya da http://www.yurticikargo.com adresindeki “tıkla-gönder” hizmetini kullanmaları yeterli olacaktır.

KAYNAK: EKOTRENT