Ünlü markadan İsrail'e tam destek

Dünyaca ünlü kozmetik markası “Garnier” İsrailli kadın askerlere mücadelelerinden dolayı birer güzellik seti hediye etti.

Ünlü markadan İsrail'e tam destek
Ünlü markadan İsrail'e tam destek
GİRİŞ 06.08.2014 15:57 GÜNCELLEME 06.08.2014 16:30
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış


Kozmetik ürenlerle fotoğraf çektiren kadın askerlerin bu görüntüsünün Facebook’da yayınlanması sosyal medyada büyük bir tartışma yarattı.

Güzellik setini İsrailli kadın askerlere hediye eden firma bıraktığı mesajda  ise “Ülkeleri için mücadele eden sevgili kadın savaşçılarımıza bu seti hediye etmekten gurur duyuyoruz” dedi.

Garnier markasının bu hediyesine tepki gösteren çok sayıda kişi özellikle Twitter kanalı ile bu ürünlerin boykot edilmesini istediler. (Vatan)

YORUMLAR 16
  • kamil karabulut 9 yıl önce Şikayet Et
    gernier..... demekki garnieri almak yok.....
    Cevapla
  • CENGAVER 9 yıl önce Şikayet Et
    Fransız Malları başta ve İngilizce isme sahip tüm mallar, . Yani kısaca Batılı Emperyalist İşgalci Türk ve Müslüman Düşmanı tüm Ülkelerin Malları, Arabaları, Ürünleri vs vs birazcık beyni olan bilir bunları...
    Cevapla
  • Mehmet Ali SORUKLU 9 yıl önce Şikayet Et
    küresel intifada. Yahudi, dünyanın neresinde olursa olsun kendi ırkını üstün tutan ve Gentile dedikleri yahudi olmayan diğer bütün ırklara düşman bir ırkçı kavimdir. Açın Talmut denen ve baştan aşağıya Gentile dedikleri yahudi olmayan herkesi aşağılayan ve uşak olarak gören kitaplarını okuyun. Yahudi'nin Türk'ü olmaz hepsi aynı illet.
    Cevapla
  • ali 9 yıl önce Şikayet Et
    boykot. biz boykot deyince bazı vatandaşlarımız kolayla parfümle boykot olsa ne olur diyordu bu haber onlara gelsin.
    Cevapla
  • Barış Şenocak 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu marka BİM'lerde satılıyor.. BİM Mağazalarında da satılıyor bunlardan...!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle