Vodafone'dan Ramazan Kampanyası

Vodafone Türkiye Vodafone faturasızlara hem yüklerken hem harcarken kazandıran "Ramazan Kampanyası" başlattı.

Vodafone'dan Ramazan Kampanyası
Vodafone'dan Ramazan Kampanyası
GİRİŞ 29.06.2014 11:00 GÜNCELLEME 29.06.2014 11:00

Vodafone'dan yapılan açıklamaya göre, ramazan ayı boyunca geçerli olacak kampanyada Vodafone Faturasız aboneler, yüklediklerinin ve harcadıklarının 10 katı her yöne dakikayı kazanma fırsatı yakalacak. 28 Haziran-30 Temmuz arasında geçerli kampanyadan yararlanmak isteyen tüm bireysel faturasız aboneler, hediye kazanmak için yükleme ve harcama yapmadan önce "KAZAN" yazıp 4455'e ücretsiz SMS göndererek kendilerine özel teklifleri öğrenebilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, Vodafone Türkiye olarak daha iyi bir gelecek için herkese ilham verme misyonuyla faaliyet gösterdiklerini belirterek, şunları ifade etti:

"Vodafone'luların ihtiyaçlarını karşılayan, onların hayatını kolaylaştıran ürün ve hizmetler geliştiriyoruz. Abonelerimizin ihtiyaçlarını iyi analiz etmeye özen göstererek, sürekli kazandıran teklifler sunuyoruz. Ramazan ayında Vodafone abonelerinin artan iletişim ihtiyaçlarını desteklemek adına yüklenen ve harcanan liranın 10 katı her yöne dakika kazanma fırsatı sunuyoruz. Ramazan Bayramı'nda abonelerimizin artan iletişim ihtiyaçlarını saygı ve muhabbetle karşılamaktan ve onlara Vodafone'un kolaylıklar dünyasını sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu vesileyle tüm halkımıza mutlu, bol muhabbetli bir ramazan ayı geçirmelerini diliyoruz."

KAYNAK: AA