Royal Halı DOMOTEX'e damga vurdu

Royal Halı ve Pierre Cardin Halı, Halı sektöründe devrim niteliği taşıyan “ipliğinden kaynaklanan tozlanma ve tüylenmeyi en aza indiren teknoloji” ile üretilmiş yeni sezon halıları ile fuara damga vurdu.

Royal Halı DOMOTEX'e damga vurdu
Royal Halı DOMOTEX'e damga vurdu
GİRİŞ 27.05.2014 11:33 GÜNCELLEME 27.05.2014 11:33

Royal Halı ve Pierre Cardin Halı, Halı sektöründe devrim niteliği taşıyan "ipliğinden kaynaklanan tozlanma ve tüylenmeyi en aza indiren teknoloji" ile üretilmiş yeni sezon halılarını lansmandan sonra ilk kez DOMOTEX Gaziantep Makine Halısı Fuarı'na sergiledi.

Renkleri, dizaynı ve üretim kalitesiyle dikkatleri üzerinde toplayan Royal Halı ve Pierre Cardin Halı'nın yeni kreasyonları da katılımcıların yoğun ilgisi ile karşılandı.

Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilen fuarda yerini alan Royal Halı ve Pierre Cardin Halı 2014 yılı yeni sezon halılarını Mart ayında yapılan lansmanın ardından ilk kez beğenilere sundu. Türkiye'den ve yurtdışından gelen katılımcılar ile özellikle Ortadoğu ile iş bağlantısı kurmak isteyen firmaları bir araya getiren fuarda, Royal Halı ve Pierre Cardin Halı'nın standı büyük ilgi gördü. Royal Halı ve Pierre Cardin Halı, halı sektöründe bir ilke daha imza attıkları "halının ipliğinden kaynaklanan tozlanma ve tüylenmeyi azaltan teknoloji"nin ürünlerini de sergiledi. Titiz hanımların hayatını kolaylaştıran Royal Halı ve Pierre Cardin Halı'nın yeni teknolojisi takdir topladı.

Royal Halı Yönetim Kurulu Başkanı Taner Nakıboğlu, "Geliştirilen yeni teknoloji sayesinde halıların kendi ipliğinden kaynaklı tozlanmasını ve tüylenmesini en aza indirmeyi başardık. Müşterilerimizin beklentilerini de böylelikle karşılamış olduk. Bu teknolojiyi son dönem ürünlerimizin hepsinde kullanıyoruz. Firma olarak inovasyon çalışmalarına her zaman önem veriyoruz. Üreticilerin beklentilerinin karşılanması ve hayatlarını kolaylaştırmak adına yeniliklerimiz bundan böyle de devam edecek" dedi.

Halı sektöründe AR-GE ve inovasyona yapılan yatırımlarla öne plana çıkan Royal Halı ve Pierre Cardin Halı, 2005 yılından beri sektörde 3 etkili halı antibakteri, antimite, antimantar, üç boyutlu halı, kişiye özel halı tasarımı imkanı veren Custom Design ve Geleneksel Ebru Sanatının halıya uygulanması gibi birçok ilki gerçekleştirmişti. Ayrıca Royal Halı ve Pierre Cardin Halı, Türkiye'de bir ilke daha imza atarak 2011 yılında halıda sigorta dönemini de başlatmıştı.

KAYNAK: EKOTRENT