Vodafone Türkiye 20 milyon aboneye ulaştı

Vodafone Türkiye'nin abone sayısı 20 milyona ulaştı. 20 milyon kutlamaları çerçevesinde Vodafone, mevcut abonelerini ödüllendirirken, 20 milyonluk bu geniş aileye yeni katılacaklara da cazip teklifler sunuyor.

Vodafone Türkiye 20 milyon aboneye ulaştı
Vodafone Türkiye 20 milyon aboneye ulaştı
GİRİŞ 07.05.2014 14:02 GÜNCELLEME 07.05.2014 14:02
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Türkiye'nin dijital dönüşümüne liderlik etme hedefiyle faaliyet gösteren ve aboneleri tarafından en çok tavsiye edilen operatörü olan Vodafone Türkiye 20 milyon aboneye ulaştı.

Dijital bağlantılı yaşamı aboneleri için kolaylaştıran şirket, abonelerini kayıtsız şartsız memnun etme hedefiyle sunduğu ürün ve hizmetler sayesinde Türkiye pazarına girdiği 2006 yılından bu yana abone sayısını yüzde 66 oranında artırdı.

20 milyon aboneye ulaşma vesilesiyle Mayıs ayını kutlama ayı ilan eden Vodafone Türkiye, mevcut abonelerini ödüllendirirken, 20 milyonluk bu geniş aileye yeni katılacak abonelere de cazip teklifler sunuyor. 20 milyonuncu abone kutlamaları çerçevesinde 6 Mayıs Salı günü Vodafone Plaza'da düzenlenen ödül töreninde, Vodafone'un 20 milyonuncu abonesi İsmail Ceylan, ödülünü Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Gökhan Öğüt'ün elinden aldı. Vodafone Türkiye abone profilinin "ilk"lerini ve "en"lerini temsil eden kullanıcılar da bu kapsamda ödüllendirildi.

Abonelere, son model akıllı telefon ve Vodafone marka tablet hediye edildi. Ödül alan diğer aboneler ise şöyle sıralandı:

• En yaşlı Vodafone'lu: Hanife Kurtoğlu (90 yaşında)
• En eski Vodafone'lu: Ferhat Bayramoğlu (20 yıldır Vodafone abonesi)
• İlk Red abonesi: Buğra Ardalıoğlu
• İlk FreeZone abonesi: Mustafa Güzelgöz

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Gökhan Öğüt, şunları söyledi:

"Telekomünikasyon dünyasında ana performans göstergesi, operatörlerin kendi aboneleri tarafından tavsiye ediliyor olmasıdır. Biz de kendi abonelerimiz tarafından tavsiye edilme konusunda lider olmayı hedefledik ve bunu da başardık. Hizmet odaklı bir stratejik yaklaşımımız var. Hızla artan abone sayımız, abonelerimizin bize olan güveninin doğal bir yansıması. 20 milyon aboneye ulaşmış olmaktan büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz. Yatırımlarımız ve sunduğumuz yenilikçi ürün ve servislerle abonelerimizin kendi mucizelerini yaratmalarına destek olmaya devam edeceğiz."

20 milyon abone kutlamasına özel kampanyalar

Vodafone Türkiye, 20 milyon abone kutlamaları çerçevesinde mevcut ve potansiyel müşterilerine yönelik kampanyalar da düzenliyor. Mayıs boyunca devam edecek kampanyalarla her bir Vodafone abonesine, Vodafone'lularla geçerli 542 dakika hediye ediliyor.

Vodafone kullanıcısı olmayan aboneler de cazip numara taşıma tekliflerinden birini seçerek ise Vodafone dünyasının avantajlarından 20 milyon ile birlikte yararlanabilecek. Mayıs süresince devam edecek numara taşıma kampanyası; faturalıdan faturasıza, Red'den FreeZone'a ve esnafa, herkese yönelik bir teklif sunuyor.

Hattını Vodafone'a taşımak isteyenlere, faturasız hatlar için 15 TL'ye altıncı aydan itibaren her yöne 500 dakika sunan Yeni Çeyrek Altın Tarife, bol bol konuşmayı seven faturalı aboneler için 29 TL'ye her yöne 1.500 dakika içeren Devreden Tarife, her yöne 1.000 dakika Vodafone'lularla ve sabit hatlarla sınırsız, 1.000 SMS ve 2GB mobil internet ile her şeyin baştan tam olduğu Red Classic Tarife ve gençler için 25 TL'ye her yöne 500 dakika 5000 SMS ve 2 GB içeren FreeZone Duble İnternet tarifeleri sunuluyor. Ayrıca sınırsız internet içeren, Cepte Wi-Fi hediyeli, ayda 35 TL'ye her yöne 2.000 dakikalık Esnaf Zengin paketi de bulunuyor. Kampanyalar hakkında ayrıntılı bilgiye www.vodafone.com.tr adresinden ulaşılabiliyor.

20 milyon aboneye ilişkin ilginç istatistikler

Vodafone Türkiye'nin 20 milyonluk abone profili, bazı ilginç istatistikler oluşturulmasını da sağladı. Buna göre,

• Vodafone Türkiye bir şehir olsaydı, 14 milyon nüfuslu İstanbul'dan büyük olurdu.
• Bir ülke olsaydı, 242 ülke arasında Hollanda, Kazakistan, Belçika, Küba, Yunanistan, Çek Cumhuriyeti, Portekiz, Tunus, İsveç, Macaristan gibi ülkeleri geride bırakarak, en yüksek nüfusa sahip 60'ıncı ülke olurdu.
• 20 milyon kişiyi sığdırmak için 41.903 kişi kapasiteli Vodafone Arena Stadyumu'ndan tam 477 adet inşa etmek gerekirdi.

KAYNAK: EKOTRENT
YORUMLAR 1
  • varla yok arası 9 yıl önce Şikayet Et
    ödüllendiriyor muymuş?. kim inanacak buna? yeni gelen aboneye 5 tl, eski abone 7 tl den kullanmaya devam. bu ödülse cezaya bakalıım bir de.
    Cevapla