Coca-Cola'dan Bromine açıklaması

Coca-Cola Türkiye, hiç bir ürünlerinde Bromine bitkisel yağların (BVO) kullanılmadığını bildirdi.

Coca-Cola'dan Bromine açıklaması
Coca-Cola'dan Bromine açıklaması
GİRİŞ 07.05.2014 13:08 GÜNCELLEME 07.05.2014 13:08
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

5 Mayıs 2014 tarihinden itibaren basın yayın organlarında yer alan haberlerle ilgili olarak, aşağıdaki açıklamayı kamuoyuyla paylaşmak isteriz.

Bromine bitkisel yağlar (BVO), Avrupa Birliği ülkeleri ve Türkiye'de, Powerade de dahil olmak üzere, hiçbir ürünümüzde kullanılmamaktadır.

Ürünlerimizin güvenliği ve kalitesi en büyük önceliğimiz olup, BVO içeren ürünlerimiz de dahil olmak üzere tüm içeceklerimiz güvenlidir ve satıldıkları ülkelerdeki tüm regülasyonların gerekliliklerini yerine getirmektedir.

Kamuoyunun bilgisine duyurulur.

Coca-Cola Türkiye

 

KAYNAK: EKOTRENT
YORUMLAR 3
  • Majestelerim 9 yıl önce Şikayet Et
    dünyada analiz edilemeyen tek içecek coca-cola dır.. o yok- bu yok diye zararlı şeyler güya yok; fakaaaat analize de izin vermiyorlar, madem ki içeriği sakıncalı değil şimdiye kadar sır gibi saklanan bileşimine açıklık getirsinler...akşamdan kola bardağına, çekilen dişinizi koyun bakın sabaha kadar, insanın en sert yapısı olan diş bile erimiş olarak bardakta bulamayacaksınız....KISACASI, KOLA İÇİLMEMELİ...
    Cevapla
  • Salih Yılmaz 9 yıl önce Şikayet Et
    Kola İçmeyin..... Su için , ayran için ama kola içmeyin. Sizin ya da çocuğunuzun canı şekerli bir içecek çekti ise yerli üretim meyve sularından yine yerli sermaye çaylardan için. Didi için mesela......
    Cevapla
  • taha 9 yıl önce Şikayet Et
    Valla mı?. Yemin et...Yalan söyleyen öyle olsun mu?
    Cevapla