Uçak biletleri için yeni tavan fiyat belli oldu

Ulaştırma Bakanlığı havayolu ulaşımında tavan fiyatını 299 liradan 309 liraya yükseltti.

Uçak biletleri için yeni tavan fiyat belli oldu
Uçak biletleri için yeni tavan fiyat belli oldu
GİRİŞ 05.05.2014 13:49 GÜNCELLEME 05.05.2014 14:36
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Aralık 2013'ten beri 299 lira olarak uygulanan iç hat uçuş bileti tavan fiyatının 309 lira olarak revize edildiğini açıkladı.

Elvan, yazılı açıklamasında, İstanbul'da havayolu firması temsilcileriyle bir araya geldiğini belirterek, yeni tavan fiyatın 309 lira olarak uygulanması konusunda havayolu şirketlerinin mutabakata vardıklarını bildirdi.

Geçen beş ayda kurda meydana gelen yükselme ve maliyetlerdeki artış nedeniyle 10 liralık artışa gidildiğini kaydeden Elvan, "Tavan bilet fiyat uygulaması, önümüzdeki dönemde olağanüstü bir durum olmaması halinde bu şekilde devam edecek" ifadesini kullandı.

YORUMLAR 3
  • baba faruk 9 yıl önce Şikayet Et
    faruk. sadece kendi tarafınızdan düşünmeyin arkadaşlar..tavan fiyat acil durumlar için geldi zaten..şöyle ki: adam acilen istanbula gıtmesı gerekıyo ve gıdıyo hemen ılk ucaga bılet ıstıyo tabı bunu fırsat bılen sırketler hemen 500 600 cıvarı bıletı kakalıyo e sımdı tavan fıyat ıyı mı kotu mu taktır sızın? bızım gıbı garıbanlar ıcın degıl yanı bu fıyatlar :) bız 6 ay oncesınden yer ayırttıranlardanız:) 50 tl:)
    Cevapla
  • Ebuzer 9 yıl önce Şikayet Et
    Padişahım Çok Yaşaaaaa, Padişahım Çok Yaşaaaa..... Lafa değil icraata bakarım....
    Cevapla
  • adem abbasoğlu 9 yıl önce Şikayet Et
    TABAN FİYATIDA 299 YAPIN BARİ. bizde ucuzlar zannediyorduk
    Cevapla