Aç kalan çalışanın imdadına yetişiyor

Taşıma ve yerinde üretim yemek sektöründe Türkiye'nin önde gelen firmaları arasında yer alan Polesan Catering kurumların yemek derdine kaliteli alternatif çözümler üretiyor.

Aç kalan çalışanın imdadına yetişiyor
Aç kalan çalışanın imdadına yetişiyor
GİRİŞ 24.04.2014 13:59 GÜNCELLEME 24.04.2014 14:08

2003 yılında İstanbul Ümraniye'de kurulan Polesan Catering hız kesmeden büyümeye devam ediyor.

Kurulduğu ilk yıllarda küçük ölçekli firmalara butik tarzında toplu yemek hizmeti veren Polesan Catering, kısa zamanda, istikrarlı bir büyüme sağlayarak toplu yemek ihtiyacına daha geniş kapsamlı çözümler sunmaya başladı.

Firmalar için özellikle oldukça zorlu ve maddi olarak büyük yükler getiren öğlen yemekleri, sağlıklı bir sistem içerisinde sunulamaması halinde, çalışanların aç kalarak verimlerinin düşmesine sebep oluyor. Bu yönde geliştirilen yemek kartı ve parası şeklinde ki dışarıda yemek yenilmesini teşvik eden alternatiflerin de çok verimli olmadığı çok net bir şekilde gözlemleniyor.

KURUMLARIN İMDADINA YETİŞİYOR

Bilgisi, birikimi, kaliteden ödün vermeyen titiz ve özenli çalışmaları sonucu, devlet ihalelerinde kazandığı başarılarla, başta eğitim kurumları olmak üzere uluslararası kuruluşlardan, hastanelere ve sağlık kurumlarına, fabrikalardan otel ve misafirhanelere, yurtlardan iş merkezlerine uzanan geniş bir müşteri portföyüne sahip olan Polesan Catering ise, bu noktada kurumların adeta imdadına yetişiyor.

MÜŞTERİ NEREDE İSTERSE ORADA HİZMET

Günümüzün yoğun iş temposunda; doğru ve bilinçli beslenme alışkanlıklarının ışığında, Avrupa standartlarındaki teknoloji donanımı ile her bütçeye uygun mönüleriyle, taşıma ve yerinde yemek üretim hizmeti sunan Polesan Catering, müşterilerinin istekleri doğrultusunda çalıştığı firmaların mevcut mutfaklarını kullanarak, ya da onlar için kendi kurduğu modern mutfaklarda, deneyimli ve hünerli personeli ile yemekleri pişirip sunumunu gerçekleştiriyor.

YEMEKLER MÜHENDiSLER KONTROLÜNDE HAZIRLANIYOR

Polesan Catering'in eşsiz mönüleri gıda mühendisleri tarafından kalorileri ve besin değerleri dikkate alınarak hazırlanıyor. Hammadde girişinden yemek pişirilmesine kadar üretimin tüm süreci, sorumlu gıda mühendisleri tarafından kontrol edilirken, satın alma bölümü, en iyi tedarikçilerden, en sağlıklı ve en güvenilir ürünleri temin ediyor. Polesan, üretimin müşteri ihtiyaçlarını tam olarak karşılayacak şekilde olmasına da büyük bir özen gösteriyor.

HİJYEN NOKTASINDA AKILLARDA SORU İŞARETİ BIRAKMIYOR

Catering hizmeti veren firmalar hakkında insanların akıllarını kurcalayan hijyen konusunda da Polesan Catering, özenli ve titiz yaklaşımıyla tüm soru işaretlerini ortadan kaldırıyor. Tüm ürünlerin özenle yıkandığı ve her şeyin en kalitelisi ve tazesinin tercih edildiği Polesan Catering'den çıkan yemeklerden tadanlar da hiç bu kadar kaliteli ve özel bir catering yemeği yemediklerini her defasında beyan ediyor.

ÖZEL ARAÇLARLA SEVKİYAT

Polesan'ın merkez fabrikasında hazırlanan yemekler İstanbul'un her semtine günlük olarak, hijyenik ısı zinciri ile özel araçlar ve termoboxlarla sevk ediliyor. Bu sayede tüm lezzetler, müşterilere tazeliğini koruyarak ulaştırılıyor ve tam yemek saatlerinde işletmelere ulaştırılarak, servisi sağlanıyor.

SEKTÖRÜN EN İYİ FİRMALARI ARASINDA

Her müşterisini, müşteri olmanın ötesinde, uzun soluklu ve kalıcı dostları olarak düşünen Polesan Catering, titiz ve güler yüzlü hizmet anlayışı, müşteri odaklı çalışma prensibi, Gıda Güvenliği, Kalite Yönetim Sistemi ve ISO belgeleriyle sektörün en iyi firmaları arasında yerini alıyor.

Firmanın tüm bilgilerine ulaşmak için http://www.polesancatering.com adresinden ulaşım sağlayabilir ve firmalarınız için yemek görüşmelerinizi yapabilirsiniz.