Goody'e Mehmet Ali Talat'tan anlamlı ziyaret

Türkiye'nin ilk kuru mama ihracatçısı Tropikal Pet'in lider markası Goody'nin KKTC'de başlatacağı yardım kampanyasına bir destek de KKTC ikinci Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat'tan geldi.

Goody'e Mehmet Ali Talat'tan anlamlı ziyaret
Goody'e Mehmet Ali Talat'tan anlamlı ziyaret
GİRİŞ 17.04.2014 10:41 GÜNCELLEME 17.04.2014 10:41

Türkiye'nin ilk ve en büyük kuru mama üreticisi Tropikal Pet'in Tuzla'daki fabrikası 15 Nisan Salı günü önemli bir misafiri ağırladı. Hayvan sever yanıyla tanınan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) İkinci Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, Tropikal Pet'in Goody markası ile KKTC'deki barınaklara yapacağı yardım kampanyasına istinaden Tropikal Pet üretim tesislerine bir teşekkür ziyaretinde bulundu.

Tropikal Pet'in 2 bin 500 m2'lik alana yayılmış ve dünyada son teknolojiye sahip 3 fabrikasından biri olan üretim tesisini gezen Mehmet Ali Talat ve beraberindeki heyet, Goody markası ve ürünler hakkında bilgi aldı.

2012-2013 senelerinde Girne Hayvan Barınağı'ndaki sahipsiz kedi ve köpeklere düzenli kuru mama bağışında bulunan Goody'nin, bu kez adadaki dört büyük barınağı hedeflediği ve 1 Mayıs 2014 tarihinde başlayacak kampanyası ile ilgili detayları dinleyen Mehmet Ali Talat; "Tropikal Pet, Goody markası ile KKTC'deki tüm sahipsiz dostlarımıza önemli bir katkı sağlıyor. Bu kadar büyük bir teknolojiye sahip, yerli üretim yapan bir fabrikayı gezmek gerçekten çok gurur verici. İnanıyorum ki bu kampanya evsiz dostlarımızın ihtiyaçlarına bir nebze de olsa çözüm olacaktır. Goody'e ve markanın KKTC distribütörü Dağlı Trading yetkililerine teşekkür ederim" dedi.

Bağış kampanyası öncesinde gerçekleştirilen bu nazik ziyaret adına Mehmet Ali Talat'a Lefkoşa Hayvan Barınağı, Girne Hayvan Barınağı, Gönyeli Hayvan Barınağı ve İskele (Boğaz) Hayvan Barınağı'na bağışlanmak üzere 1 ton Goody kuru mama takdim edildi.

Ziyaretle ilgili bir açıklama yapan Tropikal Pet Ceo'su İzzet Saban, "Sayın Mehmet Ali Talat'a düzenlediğimiz yeni destek programına gösterdiği hassasiyet için çok teşekkür ediyoruz. Kıbrıs'ta faaliyet gösteren dört ayrı barınağa mama bağışında bulunacak olan Goody, 1 Mayıs 2014 itibariyle bir sene boyunca satılan her bir paket Goody kuru mama için bağış havuzuna 100 gr. mama ekleyecek. Biriken mamalar, Goody'nin üreticisi Tropikal Pet'in KKTC distribütörü Dağlı Trading tarafından adadaki dört büyük hayvan barınağı arasında ihtiyaçlar doğrultusunda paylaştırılacak. Ayrıca çocuklara hayvan sevgisini aşılayan Goody Çocuk Tiyatrosu ile önümüzdeki eğitim sezonunda Kıbrıslı öğrencilerle bulaşacağız" dedi.

Goody'nin KKTC Distribütörü Dağlı Trading Direktörü Ozan Dağlı ise; "Evcil hayvanların sağlıklı beslenmesi her zaman ilk önceliğimiz oldu. Goody gibi güçlü bir marka ile işbirliği yaparak KKTC'deki dostlarımıza daha konforlu bir hayat sunabilmek bizi çok mutlu ediyor. Sayın Mehmet Ali Talat'a hem bu özel bağış kampanyamıza hem de markamıza verdiği destek için teşekkürü bir borç biliriz" dedi.

Goody mamalarının bugün üç kıtada kedi ve köpeklerle buluştuğunun da altını çizen Saban, "ISO 9001:2008 kalite belgesine, AB ülkelerine ihracat yapacak kalite standartlarına ve EU izin belgesine sahip ender markalardan biriyiz. Türkiye'deki ilk kuru mama ihracatı yapan firmayız. Bugün itibariyle üç kıtaya; Almanya, İtalya, Hırvatistan, Bulgaristan, İran, Irak, Litvanya, Lübnan, Birleşik Arap Emirlikleri; Libya, Mısır, Kıbrıs ve İsrail'e mama ihraç ediyoruz" dedi.

KAYNAK: EKOTRENT