Mücevher İhracatçıları bir dönem daha ona emanet

Mücevher İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Güner, olağan genel kurul toplantısında sektör temsilcileri tarafından başkanlığına yeniden seçildi.

Mücevher İhracatçıları bir dönem daha ona emanet
Mücevher İhracatçıları bir dönem daha ona emanet
GİRİŞ 16.04.2014 15:58 GÜNCELLEME 16.04.2014 15:58

Mücevher İhracatçıları Birliği açıklamasına göre, birliğin yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

"Ayhan Güner (On Mücevherat) Başkanlığında Can Özkök (İnnova Kuyumculuk), Mustafa Atayık (Gizil İnci), Mustafa Kamar (Motif Kuyumculuk), Zeki Belbak (Belbak Hed Eşya), Hakan Saraç (Mert Kuyumculuk), Rober Taş (Cetaş Kuyumculuk), Mehmet Can Özdemir (HRD Antwerp), Vartan Marancı (Marancı Kuyumculuk), Turhan Gürdal, Gürkan Merim (Model Kuyumculuk). Denetim Kurulu Süleyman Akgün (Akgün Silver), Muhammet Ali Şengül (Şengül Kuyumculuk) ve Murat Başak (Garni Kuyumculuk)."

Görevini 4 yıl daha sürdürmeye hak kazanan Güner, şunları kaydetti:

"Mücevher sektörü olarak ülke ekonomisi için yarattığımız katma değer her geçen gün artıyor. Yeni yönetimimizle birlikte sektörümüzün sesi olmaya devam edeceğiz. Sorunlarımızı her platformda yineliyoruz. Bu sorunların çözümü ve başladığımız işleri tamamlamak adına yeniden göreve talip olduk. Sektörü sadece mücevher olarak düşünmüyoruz saatten, altına, gümüşten bijuteriye kadar üretim ve ihracat yapan tüm firmalarımızın temsilcisi konumundayız. Bütün bunları göz önüne alarak çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz."

KAYNAK: AA