Japon otomotiv devinden Türkiye mesajı

Japon otomotiv devi Mitsubishi'nin Türkiye CEO'su, CNBC'ye Türkiye'deki yatırımlarına dair açıklamalarda bulundu.

Japon otomotiv devinden Türkiye mesajı
Japon otomotiv devinden Türkiye mesajı
GİRİŞ 16.04.2014 09:42 GÜNCELLEME 16.04.2014 09:42
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Japon otomotiv üreticisi Mitsubishi'nin Türkiye'ye güveni sürüyor. CNBC'ye konuşan Mitsubishi Türkiye, Ortadoğu ve Kafkaslar CEO'su Hiroshi Miyoshi, "Türkiye'deki siyasi gelişmelerden bağımsız olarak çok iyi birkaç ekonomik temel var. Bu temeller ve avantajlar değişmedi" dedi.

'YATIRIMA DEVAM EDECEĞİZ'

Miyoshi, "Biz kısa dönem yatırımcı değiliz, Türkiye'ye yatırıma devam etmekte kararlıyız" şeklinde konuştu. '4 SAATTE 1,5 MİLYAR İNSANA ULAŞIYORUZ' Türkiye'nin birkaç nedenden ötürü çok çekici olduğunu ifade eden Miyoshi, "Türkiye'nin nüfusu 77 milyon ve bunun yarısı 30 yaşın altında. İkinci bir avantaj da coğrafi. Dört saatlik bir uçuşla 54 ülkeye ve 1,5 milyar insana ulaşabiliyoruz" dedi.

ABE'NİN ZİYARETİNE DİKKAT ÇEKTİ

Japonya Başbakanı Shinzo Abe'nin geçtiğimiz yıl Türkiye'yi iki kere ziyaret ettiğini hatırlatan Miyoshi, "Japonya Başbakanı'nın ABD dışındaki bir ülkeyi yılda iki kez ziyaret etmesi çok enderdir" şeklinde konuştu.

YORUMLAR 2
  • CENGAVER 9 yıl önce Şikayet Et
    İŞTE TÜRKİYENİN BEKLEDİĞİ TABLO ! . Gelsin Mitsubishi nin Türkiye yatırım yapmasından çok büyük memnuniyet duyarız ! Yeter artık geç bile kalındı Bu Emperyal (İşgalci) Düşman Batı Ülkelerinin Arabalarını Ülkemde görmek istemiyoruz, Fransızın İtalyanın araba bozuntularından gına geldi artık
    Cevapla
  • bahadır yıldız 9 yıl önce Şikayet Et
    bu ceo nun bakış açısının dörtte biri bizim muhalefette yok.. ak parti öyle bir hükümet ki muhalefeti bile darmadağan etti.ciyaklamaktan başka bir şey yapamıyorlar.adam dört saatte 1.5 milyar insana ulaşabiliyoruz diyor.bizim muhalefet kendi vilayetlerine ulaşamıyor.çok komik şeyler bunlar.bütün bunlara rağmen kendilerini önemli görüyorlar.batılıların megolamanyak dedikleri bu olsa gerek.narsizmi de unujtmamak lazım.
    Cevapla