Markamobi Türkiye'de bayileşiyor

İnegöl Mobilyasının güvenilir ve kaliteli İnternet satış portalı markamobi.com, sürekli yükselen marka gücü ve müşteri memnuniyeti çıtasını pazarlama standartıyla birleştirmek için 2014 yılı içinde Türkiye'de bayileşmeye hazırlanıyor.

Markamobi Türkiye'de bayileşiyor
Markamobi Türkiye'de bayileşiyor
GİRİŞ 11.04.2014 15:41 GÜNCELLEME 11.04.2014 15:41

Markamobi.com Genel Koordinatörü Naci Bayav, “Marka gücümüzü, fiziki mağazalarımızla taçlandırmak istiyoruz” dedi.

Sosyal medya, hayatımızı sarıp sarmalarken, çok önemli açılımların ve kolaylıkların da sağlandığı bir atmosferi beraberinde getirdi. İnternetin bizlere sağladıkları, hayatı anlamamız ve hayata bakış açımızın değişmesiyle ilgili değerler yumağı olarak müthiş bir sinerjiyi sağladı. Bu değişim paradigması, kullandığımız sosyal medya kanallarıyla birlikte, bizlere yepyeni bir dünyanın pencerelerini açtı. Bugün, sanal dünyanın tüm boyutlarıyla birlikte, hayatımıza gelen kolaylıkları, yenilikleri yaşıyoruz, bilgisayarımızdaki bu sanal ağların kapılarını aralayarak, bizlere sunduğu kolaylıklara erişebilmenin avantajlarını kullanıyoruz.

Sanal dünyanın koridorlarında gezinerek, dünyayı ayağımıza getiren gazetelerin manşetlerine bakıyoruz, köşe yazarlarını okuyoruz, binlerce videonun bulunduğu sitelerde dünyanın bilgisini bir tıkla bilgisayarımıza ve cebimize indirebiliyoruz.

Sosyal medya, sadece bilgi ve haber kaynağı olmasının yanı sıra, iş dünyasının ve ülkemizde her sektörde marka olmuş firmaların da müşterilerine kolayca ulaşmasının, farklı bir pazarlama avantajının adresi olarak dikkat çekiyor.

Markamobi.com. İnegöl mobilyasının, tüm pazarlama nosyonlarının bulunduğu, rekabet avantajlarıyla, kar marjıyla size çok önemli avantajlar sağlayan çok önemli bir adres olarak dikkat çekiyor. Yükselen trendiyle, büyüyen yapısıyla, üretimden gelen gücüyle İnegöl Mobilyasının pazarlama standartlarının en güvenli adresi olarak hizmet veren Markamobi.com, gerek İnegöl'deki fiziki showroomuyla, gerekse internetteki yüzlerce ürünlük kapasitesiyle, müşterilerinin tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek nitelikte tasarlanmış durumda.

Markamobi.com. Genel Koordinatörü Naci Bayav, kuruldukları günden bu yana, müşterilerine sağladıkları karlı ve avantajlı alışveriş imkanlarıyla bir memnuniyet ve güven çıtasını oluşturduklarını, emin adımlarla büyüdüklerini belirterek, “Mobilya sektörüne bundan üç yıl önce online mobilya satışı ile girdik. Bu süreç içinde mobilya sektörünü üretici ve tüketici neztdinden daha iyi analiz etme imkanı bulduk.

İnegöl mobilya sanayisindeki iş hayatımız 2000'li yıllarda başlamıştı (Reklam ajansı olarak) İnegöl Mobilyacısının ürettiklerini reklam, tanıtım yaparken, üreticiyi ve ürünü iyi tanımış olduk. Üç yıl önce başlattığımız online fiziki mağazamızın yanısıra online satış portalıyla geriden gelen bu birikimimizi avantaja dönüştürdük. Bugün gelinen noktada görüyoruz ki, markamobi. Kısa sürede iyi bir marka gücü yakaladı.

Üç yıl içinde oluşan marka gücüyle Türkiye'nin dört bir yanına online mobilya satışı yapabiliyoruz. Ancak gördüğümüz bir gerçek daha var ki, Türkiye'nin farklı illerinde bayileşmeye giderek fiziki mağaza sayımızı da artırırsak, online satışta yakaladığımız marka gücüyle, fiziki mağazalarımızda piyasa şartlarının çok üzerinde satışlar yapabileceğiz” dedi.

Bundan dolayı 2014 yılı itibariyle Türkiye geneline bayilikler verme kararı aldıklarını belirten Bayav, “İlk etapta 10 bayi düşünüyoruz. Bu bayilerimizin hem lojistik desteğini, hem de reklam desteğini genel merkezimiz tarafından gerçekleştireceğiz. Markamobi'nin satışını yaptığı ürünlerin bulunacağı mağazalarımızda her türlü pazarlama stratejisini, kişisel beceri, pazarlama, müşteri ilişkileri yüksek insanların istihdamını sağlayarak, sektöre büyük bir ivme kazandıracağız” açıklamasını yaptı.