Avrupa'nın En İyi 100 şirketi listesine girdi

Tasit.com, Red Herring'in Avrupa'nın en iyi 100 teknoloji girişimini belirlediği Europe Top 100 listesinde, kazanan girişim olarak yer almaya hak kazandı.

Avrupa'nın En İyi 100 şirketi listesine girdi
Avrupa'nın En İyi 100 şirketi listesine girdi
GİRİŞ 11.04.2014 12:20 GÜNCELLEME 11.04.2014 12:20

7-9 Nisan tarihleri arasında Amsterdam'da düzenlenen Red Herring Top 100 Europe etkinliği, 9 Nisan gecesindeki ödül töreniyle son buldu. Red Herring'in Avrupa'nın önde gelen en yenilikçi 100 teknoloji şirketini, yüzlerce başvuru arasından ödüllendirdi.

Ödülü ve organizasyonu düzenleyen Red Herring, küresel bir medya şirketi ve 1996'dan beri her yıl düzenli olarak yayınladığı en iyi teknoloji şirketleri listeleriyle tanınıyor. Bu ödül, Facebook, Twitter, Google, Yahoo, Skype, Youtube ve eBay gibi yaşama ve çalışma biçimlerimizi değiştiren yeni firmaları ve girişimcileri ilk fark eden organizasyonun imzasını taşıyor.

"Gelişim için en yüksek potansiyeli gösteren girişimleri seçmek hiçbir zaman kolay olmuyor" diyor Red Herring'in CEO'su Alex Vieux ve ekliyor; "Avrupa kıtasının her köşesinden yüzlerce adayı inceledik ve uzun tartışmalar ve değerlendirmeler sonucunda listeyi En İyi 100 Kazanan'a indirgeyebildik. Her yıl rekabet giderek artıyor fakat Tasit.com'un Red Herring kazananı olmayı tanımlayan vizyonu, motivasyonu ve yenilikçiliği gösterdiğine inanıyoruz."

Red Herring Avrupa'nın en iyi teknoloji şirketlerini belirlerken, finansal performans, teknolojik olarak yenilikçilik, yönetim kalitesi, iş stratejisi ve pazardaki gücü gibi hem niteliksel hem de niceliksel bir değerlendirme yapıyor. Bu değerlendirmeler, benzer girişimlerin dikeydeki durumları gözden geçirilerek tamamlanıyor. Red Herring Top 100 ödülü, Avrupa'nın en umut vaad eden yeni iş modellerini belirlemekte değerli bir araç.

"Türkiye' de son derece yenilikçi bir iş modeli yapılandırdığımıza inanıyoruz ve bunun uluslararası platformda da yankı bulması çok güzel bir olay.  Türkiye'deki bir girişimin uluslararası alanda bu şekilde dikkat çekmesinin, yeni girişimci adayları için de güzel bir örnek teşkil ettiğini ve onları cesaretlendireceğini düşünüyoruz." diyen Tasit.com kurucu ve CEO'su Birol Kabakoğlu,  ödül gecesi de Twitter hesabından Red Herring CEO'su Alex Vieux' nun da yer aldığı bir selfie paylaştı.

KAYNAK: EKOTRENT