AnadoluJet'ten Adıyaman'a sefer

Yolcularına konforlu ve ekonomik seyahatin kapılarını açan AnadoluJet, Ankara'dan tarih boyunca önemli kültürlere ev sahipliği yapan Adıyaman'a, haftanın her günü sefer düzenlemeye başladı.

AnadoluJet'ten Adıyaman'a sefer
AnadoluJet'ten Adıyaman'a sefer
GİRİŞ 28.10.2013 15:45 GÜNCELLEME 28.10.2013 15:45

AnadoluJet açıklamasına göre, kış tarifesi kapsamında 54 liradan başlayan fiyatlarla karşılıklı olarak planlanan uçuşlar, Ankara'dan saat 15:50, Adıyaman'dan 17:40 kalkışlı olarak gerçekleştiriliyor.

149 yolcu kapasiteli uçaklarla gerçekleştirilen AnadoluJet'in Ankara-Adıyaman uçuşları, 27 Ekim 2013 Pazar günü yapılan ilk sefer ile başladı.

Geleneksel su takı içinden geçirilerek Adıyaman Havaalanı'na inen ilk AnadoluJet uçağının yolcu ve uçuş ekibini, Türk Hava Yolları ve Devlet Hava Meydanları İşletmesi yöneticileri çiçeklerle karşıladı. Yolculara, ilk sefere özel "ilk uçuş sertifikası" verildi.

Direkt uçuşlarının yanı sıra Ankara üzerinden aktarmalı uçuşlarında da kısa süreli beklemelerle hızlı seyahat imkanı sunan AnadoluJet, tüm yolcularını ekonomik ve konforlu havayolu ulaşımı ile tanıştırıyor.

Havalimanındaki bekleme sürelerini minimuma indiren AnadoluJet, yolcularına yeni bir seyahat deneyimi yaşatmasının yanında, Anadolu'yu bir uçtan bir uca birbirine bağlıyor.

Havadaki konforunu ek hizmetleri ile karada da devam ettiren marka, Ankara ve Bodrum'da otopark hizmetiyle park sorununa çözüm oluyor.

Türkiye'nin herhangi bir noktasına uçacak yolcular, Ankara Esenboğa Havalimanı'nda ve Bodrum Havalimanı'nda bulunan AnadoluJet'in güvenli otoparkına araçlarını bırakarak, seyahatlerini rahatça gerçekleştirebiliyor.

Uygun fiyatlı Havalimanı Ulaşım Hizmeti ile AnadoluJet, Ankara, İstanbul, İzmir, Antalya, Bodrum, Dalaman ve Adana'da havalimanına gidiş ve dönüşlerde yolcularını evlerinin kapısından alarak uçuş saatine yetiştiriyor. Dileyen yolcularına da ekonomik fiyatlarla araç kiralama imkanı sunuyor.

AnadoluJet ve uçuşları hakkında daha fazla bilgi almak için "www.anadolujet.com" internet adresinden ya da "444 25 38" çağrı merkezinden faydalanılabiliyor.