Koç'a verilen 'Gezi' ödülü tartışma yaratacak

Gezi Parkı eylemleri sırasında göstericilere kapılarını açan Divan Otel ödüllendirildi.'Hospitality Innovation Award'a bu yıl Divan Otelleri'nin sahipleri Ali Koç ile Semahat Arsel layık görüldü.

Koç'a verilen 'Gezi' ödülü tartışma yaratacak
Koç'a verilen 'Gezi' ödülü tartışma yaratacak
GİRİŞ 08.10.2013 08:20 GÜNCELLEME 08.10.2013 08:20
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Ödülün gerekçesinde Divan'ın Gezi Parkı protestolarında "sivil dayanışma ve cesaretin önemli bir örneğini" ve "misafirperverliğin kriz anlarında da ne kadar gerekli olduğunu" gösterdiği vurgulandı.

Merkezi Münih'te bulunan PKF hotelexperts isimli kuruluş tarafından verilen ödülün çarşamba akşamı Münih'te yapılacak bir törenle sahiplerine takdim edileceği duyuruldu.

Böylece Gezi Parkı eylemlerinde, kamu malına zarar veren ve İstanbul'da terör estiren protestoculara açık açık destek veren Koç Grubu da bu ödülle mükafatlandırıldı. 

YORUMLAR 35
  • Kültigin 10 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkede.... . Yahudilerden üstün cesaret madalyası alan siyasiler varsa, bunların aldığına da bir şey denemiyor.
    Cevapla
  • hursit dilaver 10 yıl önce Şikayet Et
    paça bağcılarına bak yahu... arada almanlar var tabi. gezinin asıl mimarı yani.. bizimkier alamanların paça bağcısı..hani güreçşi güreşe çıkmadan ayağındaki ayakkabının bağlarını bağlıyan yanl..bir de kispetin baçasını da bağlarlar ya.. türkiyenin 1.derece rakibi alamanya..elbet biz de de uşak bulacak..para olunca paça baglamak isteyen çoook oluyor yani..
    Cevapla
  • mustafa güler 10 yıl önce Şikayet Et
    BENDEN ALACAK DEGİLLER YA. hiç korkma arkanda biz varız yanı almanya fransa amerika yani dünya .o kadar milli serveti yaktılar yıktılar ekonomimizde yara açtılar.koç bunlara kucak açtı .şimdi birileri çıksa koçun bu oteline saldırıp yakıp yıksa buları polis sıkıştırsa birileride oradan geçse otobüsle bu eylemcileri kapıp kaçsa o otobüscüyede ödül verirlermiydi acaba.
    Cevapla
  • muharrem yıldız 10 yıl önce Şikayet Et
    RİZELİ DİYORKİ. Bir zamanlar bize yerli malı yurdun malı haftası yaptırırlardı bizde evimizden ne varsa götürür onlarla kutlardık okulumuzda KOÇ GRUBUNUDA bunlardan bilerek koçun mallarını alırdık sonradan gördükki iş böyle değilmiş. Bir ermeni veya yahudi lideri ülkemize geldiğinde onun sponsorluğunu bakmışsınız KOÇ GURUBU ÜSLENİYOR. Bir tanesi karadeniz gezisi idi çalışanlarında BAŞ ÖRTÜSÜ YASAK neresi bunun yerli ozaman yerli demek müslüman demek sen nasıl müslümansın peki.
    Cevapla
  • HalitBinVelit 10 yıl önce Şikayet Et
    Eee...aslında yahudi taksimde istediğini alamadı?..... .....kendilerini başarılı gibi göstermeye çalışıyorlar? halbuki Halkımızın; Koç grubuna nefreti büyüdükce büyüyor?...çünkü yapılanlar az uz bir şey değil? açıkca ülkeyi satmaya kalktılar!!!!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle