Zorlu Holding iletişimde 'Turkcell' dedi

Turkcell ve Zorlu Holding pek çok alanda hayata geçirdikleri projelerle iş birliklerini yeni bir aşamaya taşıyor. Zorlu Holding tüm mobil iletişim ihtiyaçlarını Turkcell güvencesinde karşılayacak.

Zorlu Holding iletişimde 'Turkcell' dedi
Zorlu Holding iletişimde 'Turkcell' dedi
GİRİŞ 14.08.2013 10:31 GÜNCELLEME 14.08.2013 10:31

Türkiye'nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, dünya pazarlarındaki rekabet gücüyle Türkiye ekonomisinde çok önemli bir yere sahip Zorlu Holding ile anlaştı. Bundan böyle Vestel, Zorlu Tekstil, Zorlu Enerji, Zorlu Gayrimenkul gibi şirket gruplarını kapsayan Zorlu Holding, mobil iletişim projelerinde Turkcell ile çalışacak.

İki büyük şirket arasında imzalanan anlaşma sonrası Zorlu Holding çalışanları artık Turkcell'li. Toplam 1.200 hattın Turkcell'e geçişi tamamlandı. Aynı zamanda Zorlu Holding'e kayıtlı sabit numaralar da anlaşma çerçevesinde Turkcell Superonline bünyesine taşındı.

Yurt genelinde tüm Vestel servis personeli Turkcell SIM kartlı el terminalleri kullanmaya başladı. Servis süreci el terminalleriyle birlikte tamamen dijital ortamda gerçekleşmeye başladı. Vestel ürünlerinin servis sonrası memnuniyetinin ölçümlenmesi, servis bilgilendirmelerini Turkcell Toplu SMS çözümleriyle gerçekleştiriyor. Proje kapsamında firmaya 1.600 adet ses hattı açıldı. Servis personeli tüm iletişim ihtiyaçlarını Turkcell çekim gücüyle gerçekleştirmektedir.

SMS ile kumanda edilebilen Türkiye'nin ilk kliması üretildi. Bu projede yaklaşık 1.750 adet Vestel Smart Plus Klima tüketiciyle buluştu. Tüketici klimasına komutlarını Turkcell çekim kuvvetiyle ulaştırıyor.
Grup bünyesindeki doğalgaz dağıtım firması GAZDAŞ'ta sayaç okuma projesi hayata geçirildi. Bu projelerle uzak bölgelere fiziksel olarak ulaşılmadan sayaç endeksleri okunmaktadır.

Tekstil ve dayanıklı tüketimde Vestel ve Linens'in yeni müşteri bulmaya ve yeni açılan mağazaların tanıtımına yönelik mobil pazarlama projeleri gerçekleştirildi. Vestel ve TAÇ ile marka iş birliktelikleri yapılıyor. Yakın dönemde Vestel ile Sarı Kutu'da Turkcell bireysel müşterilerine yönelik faydanın sağladığı bir proje hayata geçirildi.

Turkcell Kurumsal Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Selen Kocabaş, konuyla ilgili açıklamasında şunları söyledi:

“Üretim, ihracat ve istihdam rakamları ile Türkiye'ye önemli değerler katan Zorlu Holding'in, iletişim tercihini Turkcell'den yana kullanması bizi mutlu etti. İki şirketin bugüne kadar olduğu gibi önümüzdeki dönemde de verimliliği yüksek ortak projelere imza atacağına eminim. Hayatı kolaylaştıran çözümleriyle Turkcell, teknolojik üstünlüğünü Türkiye'nin ve ekonomiye can veren şirketlerimizin hizmetine sunuyor. Rekabette fark yaratmak isteyen tüm şirketlerimizi teknolojinin gücünden faydalanmaya davet ediyoruz.”