ÇAYKUR, Türk çayını ABD'de tanıttı

ÇAYKUR'un, ABD'de gerçekleştirilen "Uluslararası Summer Fancy Food Show"a katıldığı bildirildi. ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Türk çayını tanıtmak amacıyla 30 Haziran-2 Temmuz tarihleri arasında ABD'de organize edilen fuara katıldıklarını belirtti.

ÇAYKUR, Türk çayını ABD'de tanıttı
ÇAYKUR, Türk çayını ABD'de tanıttı
GİRİŞ 04.07.2013 13:54 GÜNCELLEME 04.07.2013 13:54

Fuarda siyah, yeşil ve organik çayların ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördüğünü vurgulayan Sütlüoğlu, şunları belirtti:

"Türkiye'nin gerçek çayını dünyanın dört bir yanında fuarlara katılarak tanıtmaya çalışıyoruz. Uluslararası fuarlar bu yolda önemli bir adım. Bu yılın ilk altı ayında yedi fuarda yer alarak, ÇAYKUR'un doğal çaylarını yüzbinlerce kişiye tattırma imkanı bulduk. Bu sayede yurt dışı bayi ağlarımızı genişlettik. ÇAYKUR'un ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyoruz. Özellikle 'didi' marka soğuk çayımızla hem yurt içinde hem de yurt dışında iddialı olmayı hedefliyoruz."

Sütlüoğlu, eylül ayında Rusya'da düzenlenecek "World Food Moscow" ile Hindistan'da organize edilecek "World Food India" fuarlarına da katılarak, ürünleri tanıtma fırsatı bulacaklarını ifade etti.