Sabrı taşan yolcular uçakta böyle eylem yaptı!

Rötar, uçak kullanan vatandaşların hiç sevmediği bir olaydır. Rötar olduğunu duyduğunuz zaman canınız sıkılır, sinirlenirsiniz ve o anda ne yapacağınızı bilemezsiniz. Dün buna benzer bir sıkıntıyı yaşayan bazı vatandaşlar tepkilerini bakın nasıl ortaya koydular…

GİRİŞ 01.07.2013 08:36 GÜNCELLEME 01.07.2013 10:11
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ömer Süt'ün haberi…

Gezi Parkı olaylarından dolayı ‘eylem'li günler yaşayan vatandaşların eylemleri devam ediyor ama bu eylemin Gezi Parkı ile hiçbir alakası yok. Dün saat 18:50'de kalkması gereken Pegasus Havayolları'na ait uçak, saat 22:30'da kalkınca ortam gerildi, sinirler had safhaya ulaştı. Yolcular, adeta sabır testinden geçirilirken yetkililerin somut bir açıklama yapmaması tepkilere neden oldu.  Yolcular, tepkilerini ‘alkış'la dile getirdi.

UÇAK 4 SAAT RÖTAR YAPTI YOLCULAR ÇİLEDEN ÇIKTI

Elazığ'dan İstanbul'a saat 18:50'de hareket etmesi gereken uçağın, yapılan anonsta ilk önce saat 21:00'da sonra ise 21:35'te hareket edeceği duyuruldu. Ancak saat 21:35'te hareket etmesi gereken uçak, havaalanına saat 21:50'de gelince yolcular çileden çıktı. Biletlerini iptal etmek için yetkililerle görüşen yolcular arasında zaman çok sert tartışmalar yaşanırken, havaalanında ilginç bir protesto yapıldı. İstanbul'a gitmek için ortalama 5 saat havaalanında bekletilen yolcular, şirketin bu tavrın, uçağa binmeden önce hep beraber ‘alkışlayarak' protesto etti.

UÇAK İÇERİSİNDE ‘ALKIŞ'LI EYLEM

Yolcular ile görevliler arasındaki gerginlik uçak içerisinde de devam ederken, bir yolcunun ayağa kalkıp diğer yolcuları protestoya davet etmesinden sonra uçakta görevli personel, şaşkınlık içerisinde durumu izlemek zorunda kaldı.

Görevlilerin yaptığı anonslar esnasında alkışlarla protestoda bulunan yolcuların bu eylemi an be an kameraya yansıdı…

 

omer.sut@haber7.com

Haber7

YORUMLAR 2
  • emre bay 10 yıl önce Şikayet Et
    tekrar ve yine tekrar :D. 10 saniyelik görüntüyü 7 kere ardarda izlettirdiler bravo : )
    Cevapla
  • Aykut ARDIÇ 10 yıl önce Şikayet Et
    Hava alanı yapılmasın diyorlardı.. Bazıları hava alanı yapılmasın diyordu, biraz rötar yapsınlar neden tahammül edemiyorlar ki ?
    Cevapla