Market market Ramazan kolilerinin fiyatı

Perakende market zincirleri, Ramazan ayının yaklaşmasıyla birbirinden farklı fiyat ve içerikte ürünlerin yer aldığı erzak paketleri hazırladı. Söz konusu paketlerde hurmadan yağa, çorbadan una kadar birçok gıda bulunurken, paketler 19,90 liradan başlıyor ve 89 liraya kadar çıkıyor.

Market market Ramazan kolilerinin fiyatı
Market market Ramazan kolilerinin fiyatı
GİRİŞ 30.06.2013 13:23 GÜNCELLEME 30.06.2013 16:21
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ramazana yaklaşık 1 hafta kala marketler de hazırlıklarına hız verdi. Market zincirlerinin, farklı ihtiyaç ve taleplere uygun olarak hazırladığı ramazan kolileri raflardaki yerini alırken, undan salçaya, şekerden çaya, reçelden meyve suyuna kadar sahur ve iftar sofraları için vazgeçilmez temel gıda maddelerinden oluşan kolilerin fiyatı içeriğine bağlı olarak 19,90 liradan başlayıp 89,90 liraya kadar çıkıyor. Bazı marketler, hazır paketlerin yanı sıra müşterilerine tercihlerine göre özel olarak ramazan paketi hazırlama imkanı da sunuyor.

Bu kapsamda, Beğendik AŞ, 13 çeşit ürünün yer aldığı Ramazan Paketini 38,90 liradan satışa sunarken, 5 lira, 10 lira, 20 lira, 50 lira ve 100 liradan oluşan ramazan alışveriş çekleri de hazırladı.

CarrefourSA'dan 5 farklı koli seçeneği

CarrefourSA, bu ramazanda müşterilerine özel 5 farklı paket seçeneği sunarken, söz konusu koliler iftar ve sahur sofraları düşünülerek hazırlandı. 19,90 liradan satışa sunulan ''Carrefour Ramazan Kolisi''nde 11 çeşit ürün yer alırken, 16 çeşit ürünün yer aldığı ''KlasikRamazan Kolisi'' 29,90 lira,''Süper Ramazan Kolisi'' ise 39,90 liradan, 21 ürünün yer aldığı ''Mega Ramazan Kolisi'' 49,90 liradan, 27 çeşit ürünün sunulduğu " Lüks Ramazan Kolisi"79,90 liradan satışa sunuluyor.

Metro'dan 5 farklı erzak paketi

Metro Toptancı Market, farklı taleplere uygun olarak 5 farklı ramazan paketi hazırladı. Erzak paketleri mağazalardan temin edilebileceği gibi, "http://ramazanerzak.metro-tr.com" adresinden de alınabiliyor. Metro'daki 5 farklı erzak paketinin fiyatı 23,99 lira ile 69,99 lira arasında değişirken, market, müşterilerine özel erzak paketleri hazırlama imkanı da sunuyor.

Bizim Toptan'dan ''özel'' ramazan paketleri

Bizim Toptan da Ramazan ayına özel olarak 3 ayrı paket hazırladı. 15 çeşit ürünün bulunduğu ''Normal Paket'' 42,50 lira, 17 çeşitten oluşan ''Süper Paket'' 62,50 liradan ve 26 çeşit ürünün yer aldığı ''Mega Paket''ise 89,90 liradan satışa sunulacak.

Kiler'den ''Kendi Paketini Kendin Yap'' uygulaması

Kiler, müşterileri için 3 farklı ramazan kolisi sunarken, paketlerin fiyatı 19,90 lira ile 39,90 lira arasında değişiyor. ''Kendi Paketini Kendin Yap'' uygulaması da sunan Kiler'de, isteyenler, dilediği ürünleri ramazan paketine de çevirebilirken, ayrıca paket yerine arzu edilen miktarda çek de alınabilecek. Söz konusu çekler, her Kiler mağazasında kullanılabilecek.

Makro Market'ten ramazana özel 2 paket

Makro Market, ramazan ayına özel 2 farklı koli hazırlandı. Pilavlık pirinç, bulgur, mercimek, makarna, ayçiçek yağı, hazır çorba, küp şeker, çay, un ve salçadan oluşan birinci paket 37,90 liradan, pirinç, bulgur, makarna, un, çorba, ayçiçek yağı, çay ve şekeri içeren ikinci paket ise 21,90 liradan satışa sunuldu.

Çağdaş Marketten "Fırsat" ve "Özel" paketler

Çağdaş Market, farklı ihtiyaçlara uygun olarak 2 farklı ramazan erzak paketi hazırladı.Çağdaş Market'teki 2 farklı erzak paketinin fiyatı 29,90 lira olan "Fırsat Paketi"inde 15 adet ürün yer alırken ve 20 adet ürün içeren "Özel Paket" fiyatı ise 49,90 lira olarak sunuldu. Market, özel erzak paketleri hazırlama seçeneği de sunarken, öte yandan ramazan kolisi yerine özel kartlara da para yüklemesi yapılabilecek.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • Carullah Öztürk 10 yıl önce Şikayet Et
    Eksik var.. Bim'i unutmuşsunuz! :D
    Cevapla
  • suat bingöl 10 yıl önce Şikayet Et
    MARKET İSİMLERİ DİKKAT ÇEKİCİ. Merak ediyorum, ramazan paketi fiyatlarının gösterildiği marketlar arasında Bim, a101 gibi marketler yokken, yanlış bilmiyorsam, Ankara'da yanlışlıkla alışveriş yaptığım ve içki sattığını bildiğim Çağdaş Market'in neden ismi var. Kanımca manidar bir durum.
    Cevapla
  • m.zahid uysal 10 yıl önce Şikayet Et
    içkici marketlker. yahu bu içkici marketler in bu alanda bari reklamını yapmayın. carrefour ve metroda sebil gibi içki reyonları var. bu adamlar ramazana saygı mı duyuyor ki koli hazırlayıp buradan pay almaya çalışıyorlar. aman diyim bari bu amaç için oralara gitmeyelim
    Cevapla