SEDAŞ, 954 taşeron işçiyi kadroya alacak

Sakarya Elektrik Dağıtım AŞ (SEDAŞ), Türkiye Enerji, Su ve Gaz İşçileri Sendikası (TES-İş) ile yaptığı toplu iş sözleşmesi kapsamında taşeron işçileri kadrosuna alacak.

SEDAŞ, 954 taşeron işçiyi kadroya alacak
SEDAŞ, 954 taşeron işçiyi kadroya alacak
GİRİŞ 31.05.2013 15:46 GÜNCELLEME 31.05.2013 15:46
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Erenler ilçesindeki bir otelde düzenlenen imza töreninde konuşan SEDAŞ İcra Başkanı Bekir Sami Güven, yeni yapılanmadaki değişimin SEDAŞ'ın bölgedeki faaliyetlerinin başarısını daha da artıracağını söyledi.

"Yüklenici firmalardan alınan hizmetlerin SEDAŞ bünyesinde yürütülecek olmasından dolayı mutluyuz" diyen Güven, böylelikle önceliklerinin ve hedeflerinin daha iyi karşılanacağına inandığını anlattı.

Güven, şunları kaydetti:

"Şirketimizin imajı ve kurumsal itibarı açısından da değerlendirildiğinde bu yeni yapılanma çalışanların sahada SEDAŞ'ı temsil etmesi nedeniyle oldukça önemlidir. Yaptığımız çalışmalarla çevremize artı değer katıyor ve bu anlamda her yıl büyük yatırımlar gerçekleştiriyoruz. Kocaeli, Sakarya, Bolu, Düzce ve Gebze'de 2011-2015'te 380 milyon tutarında yatırım yapacağız. Bu miktarın önemli bir kısmı ise SCADA ve OSOS projeleri için ayrıldı. Bu projemizle ilgili çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • ahmet tepe 10 yıl önce Şikayet Et
    öz urfalı . bir taşaron personeli olarak çok sevindim bu karara. darısı başımıza
    Cevapla