Karamehmet'in şirketlerine haciz

TMSF, Çukurova Holding'in borcu konusunda Borsa İstanbul'a bir liste gönderdi. Çukurova'nın patronu Karamehmet'in 7 şirketine haciz konulmasına karar verildi.

Karamehmet'in şirketlerine haciz
Karamehmet'in şirketlerine haciz
GİRİŞ 20.05.2013 15:48 GÜNCELLEME 20.05.2013 19:24
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Çukurova Holding'in TMSF'ye borçları kapsamında Borsa İstanbul'a bir liste göndererek, borç tutarı belirtilen şirket ve şahısların; mal, hak ve alacaklarının borca yetecek kısmına haciz konulmasına karar verildiğini bildirdi.

Borsa İstanbul'un KAP'ta yayınladığı TMSF'nin listesinde 45 şirket ve şahıs ismi yer alırken, Çukurova Holding'in borç tutarı hanesinde gecikme zammı hariç 984.2 milyon lira görünüyor.

Listede Akdeniz Endüstri, BMC Sanayi, KVK Mobil, Endüstri Holding, Genel Denizcilik, Baytur İnşaat, AKS Televizyon gibi şirketlerin yanı sıra, Mehmet Emin Karamehmet, Osman Berkman, Güray Kılıç, Tayfun Bayazıt gibi şahıs isimleri de yer alıyor.

Reuters'a bilgi veren TMSF yetkilileri, geriye dönük gecikme faizi hesaplaması yapılması gerektiğini belirterek, toplam borç tutarının henüz belli olmadığını söylediler.

Diğer yandan TMSF hissesinin duyurulabilmesi amacıyla geçici olarak işleme kapatılan Çukurova Holding'in hissedar olduğu Turkcell işlem sırası 15.00'te yeniden işleme açıldı.

Turkcell hisseleri saat 1517'de yüzde 2.09 kayıpla 11.70 liradan işlem görüyordu.

KAYNAK: CNBC-E, AJANSLAR
YORUMLAR 14
  • cabir bey 10 yıl önce Şikayet Et
    Alma Mazlumun Ahını Çıkar Aheste Aheste. Alma Mazlumun Ahını Çıkar Aheste Aheste.Hakkımı helal etmiyorum.superonline'den sıfır notebook aldım,arızalı çıktı,tamire götür dediler
    Cevapla
  • berkant 10 yıl önce Şikayet Et
    karamehmet turksel bizden aşdıgın paralarla aldın turksel bızım. hiç alacağınız olmadığı halde hillelerle yok ınternete gırdınız yok bayt dedınız .ınsanları katlettınız.sımdı bunu tatma sırası sende .bızden çaldıınız paraları verıceksınız o sırkette bızım.sen kuruş para vermedın sermaye koymadın.haksız aldığın turksel .satın aldığın zamankı abonelerındır.devlet ıncelerse bunu görür görmesıde lazım. çünkü turkselı satın aldgınız zaman bıze çift fatura ödettınız.devlet bunu araştırması lazım .sermaye koymadın.o zamanki devletı yönetenler sana kıyak yaptı.bunun bedelını devlet sızden sormalı.hiç doğru işinız yokmu sızın ?allah ıcın bır şey yaptınızmı.soydugunuz insanlara nasıl hesap verıceksınız allah huzurunda.hıc utanma yokmu sızde?
    Cevapla
  • berkant 10 yıl önce Şikayet Et
    mehmet emin karaahmet turkseli bızden haksız yere tahsıl ettıgı faturayla almıştı.turksel bızım sahıbıde bızız. mehmet emin karaahmet turkseli bızden haksız yere tahsıl ettıgı faturayla almıştı.turksel bızım sahıbıde bızız çünkü turksel satıldığı zaman ceplerınden kuruş vermeden aldılar .bu turkselin o zamankı abonelerı arasında eşit bedava verılmelı .cunku bu bızım.bızım paramızla aldılar orayyı.ama doymadınız doymazsınız.çünkü oyle eleman lar yetiştilerki.sülün osmana rahmet okuttunuz.kendı müşterılerını bu kaa soyan .nillete sattığınız konturların bıle eksık olduğu sonrada ortaya cıktı utanın utanın.her aıle sana para ödüyor 76milyon sana müsterı oldu ama doymadınız.yazıklar olsun.
    Cevapla
  • berkant 10 yıl önce Şikayet Et
    karaahmet sen bu türkseli bedavaya getırmiştın .sıze devroldugu zaman bize 2 tane fatura ödetmişlerdi bir sana bir devlete. karaahmet sen bu türkseli bedavaya getırmiştın .sıze devroldugu zaman bize 2 tane fatura ödetmişlerdi bir sana bir devlete .bunun hesabınıda devlet sormalı sizden o zamankı devlet yönetıcılerı sıze turksel ve telsımı bedavaya getırtmıilerdi .devlet turkseli sızden almalı o zamankı aboneler arasında eşit hiseyle bize vermeli çünkü bızden aldını ve kuruş para vermeden aldınız orayaı 500mılyon dolara satmışlardı telsıım ve turkselı.bu devletın incelemesı gereken bir konu dün gıbı aklımda 2 tane fatua ödetmışlerdı bıze .bu haksız parada bunlardan tahısl edılmelı .yanı yaptığınız haksızlıklar sizde fitil fitil çıkıyor cıkıcakta.adam 100 kontur alıyor peşinden 50 tane mesaj gelır şöyle yapın böyle olur.yaw ne doymaz insansınız.helal varken neden haram kattınız?ayıp ayıp yazık günah
    Cevapla
  • berkant 10 yıl önce Şikayet Et
    mehmet emin kara ahmet aldıgın haksız faızlerın senden misli misli cıkması ilahi adalet. sayın Mehmet emın karaahmet yıllarca masum insanlardan haksız yere aldığın paralar sende cıkıcak biz buna ilahi adalet deriz her ne kadar sen ve senın gıbıler ınanmaz sa bile. gibi hatılırlıyorum telsım ve turksel 90 yıllarda satıldı .cem uzan ve karaahmet aldı .bıze o zaman çift fatura ödettiler bir fatura devlete bır faturada alanlar almıştı bızde .devlete dedıkı sız satınız neden fatura parası ıstıyorsunuz sızın kafanız çalışmaz dedıler.karaahmetın calısanlarıda bız yenı aldık 1 tanede bıze ödiceksınız dedıler.haksız uygulama yapıldı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle