Dolar'da sert düşüş!

Merkez Bankası Başkanı'nın 2017 yılına yönelik para ve kur politikası konulu bir sunumu ile 3,45'e kadar gerileyen dolarda düşüş sürüyor.

Dolar'da sert düşüş!
Dolar'da sert düşüş!
GİRİŞ 06.12.2016 18:22 GÜNCELLEME 06.12.2016 19:06
Bu Habere 212 Yorum Yapılmış

Güne 3,53 seviyesinden başlayan dolar/TL, hafif yükselişinin ardından Merkez Bankası Başkanı'nın 2017 yılına yönelik para ve kur politikası konulu bir sunumu ile düşüş eğilimine girdi. Kademeli olarak düşüşünü sürdüren dolar 3.45'e kadar gerilemişti. Ancak dolardaki düşüş eğilimi bununla da yetinmedi.

Dolar/TL paritesi, şu dakikalarda 3.44 TL'den işlem görüyor.

Avro ise 3.69 TL'den işlem görüyor.

YORUMLAR 212
  • selma 7 yıl önce Şikayet Et
    dolarım yoktu satmadım türk liram var dolar yapmayı düşünüyordum yapmayacağım ama asıl zenginler mercek altına alınsın asıl dolar onlarda ve eminimki halk bozdurdukça vede dolar biraz biraz düştükçe fırsat belleyip türk liralarınıda dolara çevirecek yine onlar çünkü zengin kimi tanıdıysam ama baya zengin vatan millet değil dertleri.. dini imanları para olmuş
    Cevapla
  • İmam Hatipli Osman 7 yıl önce Şikayet Et
    Yaklaşık 85 bin dolarım vardı hepsini Reisimin emri ile sattım. Canım da malım da feda olsun milli ve yerli iradeye bu ülkeye bu devlete. Hainlere haçlılara zalimlere karşı dolar satalım TL alalım.
    Cevapla
  • mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    elimizde avucumuzda ne varsa bozduk bir daha almam düşmanımın parasını..
    Cevapla
  • Vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Vatandaş dolarını bozdurdu, şimdi hükümette sıra, şu zamları geri alsın. Bekliyoruz. Yabancı yatırımcı borsadan yüksek hisseyle çıkıp, ucuz doları alıp gidebilir, bu konuya dikkat.
    Cevapla
  • Emre can 7 yıl önce Şikayet Et
    Ne varsa bozdum birdaha da elimi surmem
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle