Altın zirveyi gördü! İşte çeyreğin fiyatı

Altının gram fiyatı, son bir haftanın en yüksek seviyesini gördü.

Altın zirveyi gördü! İşte çeyreğin fiyatı
Altın zirveyi gördü! İşte çeyreğin fiyatı
GİRİŞ 24.08.2016 10:33 GÜNCELLEME 05.09.2016 13:46
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Altının gram fiyatı, art arda 3'üncü işlem gününde de yükselişini sürdürerek 127,63 lira ile son bir haftanın en yüksek seviyesini gördü.

Dün güne 126,7 lira seviyelerinden başlamasının ardından yükselişini sürdüren altının gram fiyatı, günü 127 liranın hemen üzerinden kapattı. Altının gram fiyatı, bugün de yukarı yönlü hareketini 3'üncü güne taşıyarak 127,63 lira ile son bir haftanın en yüksek seviyesini görmesinin ardından, saat 10.20 itibarıyla 127,30 liradan işlem görüyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Kapalıçarşı'da çeyrek altın 208 lira, cumhuriyet altını 848 liradan satılırken, altının onsu ise 1.337,0 dolar seviyelerinde yatay seyrediyor.

AA Finans Analisti İslam Memiş, jeopolitik risklerin doların güçlenmesine, beraberinde altının gram fiyatının yükselmesine neden olabileceğini belirterek, "Altının gram fiyatı, dolar kurundan aldığı destekle tekrar 130 lirayı test edebilir." dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • Mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Böyle zamanlarda Dolar ve altın alanlar vatan haini ilan edilmeli
    Cevapla
  • anadolulu 7 yıl önce Şikayet Et
    ulan ne dandik bir ekonomiymiş biraz olagan dışı operasyon olsa dolar çıkıyor borsa düşüyor, ekonomi kaya gibi sağlam olması yerli sanayi ile olur, sen üret ankara da ilacı, uçak malzemelerini, izmir de yerli türbini , kayseri de cnc tezgahını bak ondan sonra dolar zıplıyor mu
    Cevapla
  • fat 7 yıl önce Şikayet Et
    ben sarrafım abartmayın daha kötülerini gördük normal bir seyir.
    Cevapla
  • Yusuf Can 7 yıl önce Şikayet Et
    darbe gecesi 5 bin lira naktim vardı. sarraf bir dostumda da emanet duruyordu. altına çevirmeyi düşünmedim düşünmüyorum da.
    Cevapla