Çeyrek Altın bugün ne kadar? - Altın fiyatları son durum! 3.08.2016

15 Temmuz FETÖ darbe girişimi ardından ekonomi çevreleri ve özellikle de yatırımını altına yatıran insanlarımızın en çok merak ettiği konuların başında gelen ve bu doğrultuda da 'altın fiyatları bugün ne kadar?, altın kaç para oldu?' içinde bulunduğumuz günlerin en çok merak edilen soruları oldu. Peki Çeyrek altın bugün ne kadar?, Altın bugün ne kadar?, altın bugün kaç para oldu?, Altın kuru bundan sonra nasıl seyredecek? İşte yanıtları ve son dakika altın haberlerini, son dakika altın gelişmelerini haber7.com'da bulabilirsiniz..

Çeyrek Altın bugün ne kadar? -  Altın fiyatları son durum! 3.08.2016
Çeyrek Altın bugün ne kadar? - Altın fiyatları son durum! 3.08.2016
GİRİŞ 03.08.2016 15:57 GÜNCELLEME 03.08.2016 15:58

Çeyrek Altın bugün ne kadar?, Altının gramı bugün kaç para oldu?, Altın fiyatları bundan sonra nasıl seyredecek? yani son dakika altın haberi, son dakika altın gelişmeleri haberimizde..

Ülkemizin birlik, beraberlik ve geleceğine kasteden alçak ve hain 'FETÖ Darbe Girişimi' ile birlikte altın piyasalarında da  hareketlilik sürüyor.

15 Temmuz FETÖ darbe girişimi ardından ekonomi çevreleri ve özellikle de yatırımını altına yatıran insanlarımızın en çok merak ettiği konuların başında gelen ve bu doğrultuda da 'altın bugün ne kadar?, altın kaç para oldu?' içinde bulunduğumuz günlerin en çok merak edilen soruları oldu. Haftaya düşüşle başlayan altın fiyatlarının yükselişe geçmesini, ABD'den gelen olumsuz verilere bağladığını ifade etti. Peki Çeyrek altın bugün kaç para?, altın bugün ne kadar?, altın bugün kaç para oldu?, altın fiyatları bundan sonra nasıl seyredecek? İşte yanıtları ve son dakika altın haberlerini, son dakika altın gelişmelerini haber7.com'da bulabilirsiniz..

ALTIN BUGÜN NE KADAR? 3.08.2016

Bugün altının gram fiyatı, 132 liradan işlem görüyor. Bugün çeyrek altının fiyatı 215 lira, cumhuriyet altını 878 liradan satılıyor. 

Dün dolar kurunun 3'ün üzerine çıkması ve ons fiyatındaki artışla yükselişini devam ettiren gram altın, günü yüzde 0,83 primle 131,17 liradan tamamlamıştı. Bugün azalan risk iştahının neden olduğu altın talebi ve yurt içinde açıklanan temmuz ayı enflasyon verisinin beklentileri aşmasının ardından TL üzerindeki baskının artmasıyla yükselişini sürdüren altının gram fiyatı 132,1 lira ile tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü ve saat 10.45 itibarıyla 132,0 seviyesinden işlem görüyor.

Şu dakikalarda Kapalıçarşı'da bugün çeyrek altın 215 lira, Cumhuriyet altını 878 liradan satılırken, altının onsu ise dünkü kapanışın hemen üzerinde 1.365 dolardan satılıyor.

ABD'DEN GELEN OLUMSUZ VERİLER ALTININ YÜKSELTTİ

AA Finans Analisti İslam Memiş, bugün ABD’de açıklanacak özel sektör istihdam verisinin takip edileceğini belirterek, haftaya düşüşle başlayan altın fiyatlarının yükselişe geçmesini, ABD'den gelen olumsuz verilere bağladığını ifade etti.

Yatırımcıların cuma günü ABD'de açıklanacak tarım dışı istihdam verisine kadar güvenli liman olarak altını tercih etmeye devam edebileceğine dikkati çeken Memiş, "Biz kâr satışı olmadan devam eden yükselişleri halen sağlıksız gördüğümüzü ifade etmek isteriz. Küresel piyasalarda altının ons fiyatı direnç seviyelerinin üzerinde tutunmaya çalışıyor. Cuma gününden itibaren petrol fiyatlarında yükselişler, buna bağlı olarak da altının ons fiyatında kâr satışları yaşanabilir." ifadelerini kullandı.