Dolar yine rekor kırdı

Art arda rekorlar kırmasının ardından 2,58'in altına inen dolar ABD'den gelen haber sonrası 2.6461'e çıkarak rekor tazeledi.

Dolar yine rekor kırdı
Dolar yine rekor kırdı
GİRİŞ 06.03.2015 16:59 GÜNCELLEME 06.03.2015 17:49
Bu Habere 64 Yorum Yapılmış

Dolar/TL ABD verilerinin ardından 2.6461 ile dolar tarihi rekor tazeledi. Dolar gün içerisinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaları ve Merkez Bankası’nın ‘örtülü faiz artırımı’ndan sonra 2.5770’e kadar inmişti.

ABD'DEN GELEN VERİLER ETKİLİ OLDU

Ancak öğleden sonra gelen ABD verilerinin ardından yeniden 2,64'ü aşarak rekor tazeledi. Dolar/TL 2.6461 ile günün ve tüm zamanların en yüksek düzeyini gördü. ABD'de tarım dışı istihdam 295 binle beklentilerin üzerine çıkmıştı.

YORUMLAR 64
  • meral 9 yıl önce Şikayet Et
    Alistiniz zaten her kotu gidiste kendinizden başka herkesi suclamaya. Millette zaten yutuyor...
    Cevapla
  • etkisi var mı? 9 yıl önce Şikayet Et
    Bugün alışverişe gittim. Meyve sebze reyonunda soğanın 9.90 TL olduğunu gördüm. Bu nedir arkadaş ya? Dolaylı yönden doların çıkmasının etkisi var mı? Neden bu kadar pahalı bilen varsa cevap yazsın lütfen
    Cevapla
  • serdar 9 yıl önce Şikayet Et
    vallahi pazarda kilosu 1 liradan fazla değil
    Cevapla
  • abidin 9 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaslar ekonomi nedir sizce sanaii tarim bilgi teknoloci olmadan ekonomi duzgun olurmu sizce bizi yonetenler ekonomi iyi diye milleti kandirdilar sonra kendi yalanlarina kendileride inandi sonuc bu kaar eden kurum kuruluslari yok pahasina sattilar oyda uretime tesvike ihracat yapilabilir konuma gelebilirdik bu isler rusyaya domates satmakla avrupanin baiisi konumunda olmaka olmuyor uretmeden tuketiyoruz yazik bumillete
    Cevapla
  • ihb 9 yıl önce Şikayet Et
    "adem" Sen yorum yazmadan önce yazı yazmayı öğren.. Daha yararlı olur
    Cevapla
  • kriz 9 yıl önce Şikayet Et
    Sen büyük ekonomini sıcak para üzerine kurmuşsun, üretmeyip tüketip, yollara saçmışsın, sonra ağlamayacaksın faiz lobisi diye, o lobi türkiyeyi terk edip abd ye kaçtığı için krizdeyiz, türkiyedeki faizi yükseltip daha çok cebini doldurmak istediği için değil. Kriz de olmamaizin sebebi faiz lobisinin türkiyede oyun oynaması değil, bu ekonominin yelkenine rüzgar taşımayı bırakıp türkiyeyi terk etmesi yüzünden. 12 yıldır bu ülke o faiz lobisinin getirdiği sıcak parayla ayakta kaldı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle