Dolar'da tarihi rekor! 2,53'ü gördü

Enflasyon verisi öncesi 2,51'e yakın seviyelerde işlem gören dolar, veri sonrası yeniden yükselişe geçerek tarihi bir zirveye daha ulaştı.

Dolar'da tarihi rekor! 2,53'ü gördü
Dolar'da tarihi rekor! 2,53'ü gördü
GİRİŞ 03.03.2015 13:45 GÜNCELLEME 03.03.2015 16:11
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Dolar/TL güne 2,52 ile 2.5275 seviyesindeki tarihi zirvesine yakın başlamıştı.

Şubat ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasından hemen önce 2,5080 - 2,5115 bandında hareket ederken açıklamanın ardından yükselişe geçen dolar
, yeniden 2,52 seviyelerini görmüştü.

Ancak yeniden yükselişe geçen dolar 2,52 seviyeleri ile yetinmedi. Dolar, 2,52 seviyelerini de aşarak 2,53 ile tarihi bir rekora daha imza attı.


2.54 SINIRINA DAYANDI

Dolar saat 16:00 itibariyle 2.5380'ne kadar yükseldi.
 

YORUMLAR 36
  • adem 9 yıl önce Şikayet Et
    Cb merkezb cagirip konusamzmi kriz cikacagini biliyor gunah kecisi ilan etti
    Cevapla
  • propaganda bakanı noktayı kıymuş 9 yıl önce Şikayet Et
    oh ne güzel ! Suyundan da koy! Doların artması ne güzel oldu be yaw. Her şey dengeye oturdu. Ne kanunuydu o . Şimdi hatırlayamadım. Heybe kanunu diyelim. (Hani denge sağlamak önemli ya heybede ) İşte o kanuna göre çook güzel oluyor bu durum.
    Cevapla
  • milletin ferdi 9 yıl önce Şikayet Et
    Ak Parti bitecek de kim gelecek? 6,5 milyonluk İstanbul’u yönetemeyen, 1-2 haftada ancak bir gün su verebilen, her tarafı zamanlarında koku sarmış, çöp dağları kaplamış CHP mi düzeltecek? Koalisyonları zamanında tarihin en büyük krizlerinden birini yaşatan bankaların yarısının battığı, gecelik % 7200 faizlerin olduğu, dövizin birkaç kat arttığı, memur maaşlarını bile ABD’den getirilen ithal bakan sayesinde IMFden borçlanarak ödeyebilen MHP mi düzeltecek? Yoksa bir sokak çağrısıyla bayram günü 40 kişinin ölümüne sebep olan HDP mi? Muhalefetin kışkırttığı Gezi kalkışmasında dövizin bundan çok arttığı, üstelik faizlerin de arttığı unutuldu. Muhalefetteyken bu zararı açana ülke teslim edilmez
    Cevapla
  • kahrol ABD. 9 yıl önce Şikayet Et
    durdurun artık şu ileti düşürün 1.70 seviyesineeeeeeeeeeeee
    Cevapla
  • milletin ferdi 9 yıl önce Şikayet Et
    Burada beş yaşında çocuk gibi, hiç kriz görmemiş gibi yorum yapanlar var. Krizlerde bir hafta gibi çok kısa bir zamanda dolar, mark gibi tüm para birimleri 2-3 kat değerlenirdi. Şimdi tüm dünyada tüm para birimlerinde olduğu gibi Türkiye’de de TL dolar karşısında sadece % birkaç puan değer kaybediyor bizim yorumcular hiç kriz görmemişler gibi battık bittik gibi yorumlar yapıyorlar. Gören de her şeylerini ithal kullanıyorlar sanır. Oysa olacak olan değiştirmek zorunda olmadıkları lüks telefon gibi elektronik eşyaları olsa olsa % 10, 20 daha pahalı alacak olmalarıdır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle