Altına yatırım yapacak vatandaşa tüyo

Doların değeri artıyor. Altın fiyatları ve Borsa'da düşüş var. Peki yatırımcı ne yapmalı? Uzmanlara göre yatırım düşünenler alım yapmalı.

Altına yatırım yapacak vatandaşa tüyo
Altına yatırım yapacak vatandaşa tüyo
GİRİŞ 12.11.2013 06:32 GÜNCELLEME 12.11.2013 07:38
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Uluslararası piyasalarda Dolar ın değeri artıyor. Altının ons fiyatı da ABD istihdam verilerinden etkilendi. Düşüşe geçti.

Piyasa uzmanlarından yatırım yapmayı düşünenlere ise bir tavsiye geldi: 

"Vatandaş yatırım amaçlı düşünüyorsa şimdi 83 - 84 liralar kötü bir fiyat değil. Şu anda 135 lira seyreden çeyrek fiyatı var. Yarım altın 280 lira. Ata altın da 570 lira. Bunların hepsini toplarsak buralardan alım yapılabilir."

Öte yandan geçen haftayı kayıp ile kapatan Borsa İstanbul yeni haftaya da düşüşle başladı.

KAYNAK: SAMANYOLUHABER
YORUMLAR 5
  • ekonomi 10 yıl önce Şikayet Et
    ALTIN HESABI PARA TUZAĞI ALDATMACA . ALTIN HESABI PARA TUZAĞI ALDATMACA :evet arkadaşlar malesef bankaların tuzağına düştük hükümet buna bir çare bulmalı bankalar piyasanın yönetimini ele geçirdiler istadikleri gibi yölendiriyorlar istedikleri gibi çıkartıp düşürüyorlar altın düştüğü zaman aradaki farkı açıyorlar çıktığı zaman makası daraltıyorlar altın hesabından vazgeçelim kozlar milletin elinden olsun piyasadan paraları topladılar ben söyleyeyim altını çıkarmazlar
    Cevapla
  • METİN AKARSU 10 yıl önce Şikayet Et
    Haram Yiyenler.. açtınız Fon hesaplarını milletin 3-5 birikmişi ne varsa elinden aldınız fiziksel olarak altınlarını yerine veri tabanında ekran görüntüsünde rakamlar koydunuz sonrada çektiniz fiyatı aşşağıya millet şimdi geride alamıyor fiziksel olarak altınını 100 gram verdiyse geriye 80 gram vveriyorsunuz. 12. ayda evlendim altın 100 küsür lira idi, düğün borcumu ödiyemedim hala altın yerlerde, sizin yüzünüzden intihara bile teşebbüs ettim yuvam yıkılıyordu Allah bozar inşALLAH oyunlarınızı. Beter olun kapitalistler.
    Cevapla
  • cesur malatyalı 10 yıl önce Şikayet Et
    asım bey haklı. şuan piyasada bankalarca alınmış gözüken 30 milyar dolarlık altın var neden yükseltsinlerki şimdi herkes bozdursun banka altınını gerçek alsın bakın altın ne oluyor ben bugün hepsini bozacağım
    Cevapla
  • Emre PINAR 10 yıl önce Şikayet Et
    iflas eden kuyumcu. aman gardaşım paranıza sahip çıkın.daha da düşer altın alım falan demeyin.82 i görür tekrar.
    Cevapla
  • alat asim 10 yıl önce Şikayet Et
    DAHA DEĞERLİ TÜYO: AMAN ALTIN HESABI AÇMAYIN.. Altın hesapları altının düşmesinin ana sebebidir. Altın fonu oluşturuluyor, mevcut altın yatırımsal olarak 10 misli olarak işlem görüyor. Yani paralar hesapta iken zaten malum kişilerin elinde demektir, dolayısı ile altın fiatının düşük olması işlerine geliyor. Herkes paralarını çekip gerçek altın almaya yönelirse altın fırlar, hatta bulunmaz hale gelir. işte o zaman altın yükselir, açtırılan her altın hesabı altın fiatının düşmesi demektir.
    Cevapla