A. Necdet Sezer'den işsiz kalan kızları için ilk yorum

10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'in, iki kızının işten çıkarılması sonrası yakın çevresine konuştu. Sezer olayın duyulmaması için çaba harcadığı iddia edilirken Sezer'in şöyle dediği iddia edildi:

A. Necdet Sezer'den işsiz kalan kızları için ilk yorum
A. Necdet Sezer'den işsiz kalan kızları için ilk yorum
GİRİŞ 19.12.2012 12:52 GÜNCELLEME 19.12.2012 20:44
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

Ülke gündeminin dikkat çeken olaylarından biri, 10. Cumhubaşkanı Ahmet Necdet Sezer'in iki kızının çalıştıkları banka tarafından işten çıkarılmaları oldu.

Zeynep Kısacıkoğlu ile Ebru Akbatur'un çalıştığı Eximbank'ın merkezini İstanbul'a taşıdığı, bu nedenle çalışanlarına 'İstanbul'a gidecek misiniz?' diye sorduğu, Sezer'in iki kızının Ankara'da kalmayı seçtikleri; Başkent'te kalan 46 kişi arasına giremeyince de iş akitlerinin feshedildiği olayla ilgili bilinenler ve iddialar.

Necdet Sezer ve ailesinden şu ana kadar herhangi bir açıklama gelmezken, Milliyet'ten Serpil Çevikcan, Sezer'in yakın çevresinden aldığı bilgileri köşesine taşıdı.

"....yakın çevresinden edindiğim bilgilere göre, Sezer olayın duyulmaması için çaba harcıyor. "Birinden bir şey isteyen" durumuna da düşmüyor. "Ne kimseyle konuştum, ne başka bir şey yaptım. Hiç kimseyle de hiçbir şey görüşmedim. Ölsem de konuşmam zaten" diyor.

Görev yaptığı süre boyunca da, sonra da, ailesini her türlü haberin dışında tutmayı başaran eski bir cumhurbaşkanının; kartvizitleri babaları değil, kariyerleri olan iki kızının böyle bir uygulamaya muhatap olması karşısında yakın çevresine ne dediğini merak ediyor musunuz?

İşte yanıtı: 'Maaşımı böler onlarla paylaşırım.'

KAYNAK: AA
YORUMLAR 46
  • yorumcu 11 yıl önce Şikayet Et
    ahmet necdet sezer. atama yolu ile göreve gelen belki de darbe de diyebiliriz ve ülkesi için hemen hemen hiçbir şey yapmayan bir adamı haber yapmayın kızlarını işten çıkarmasaydılar iyi olurdu ama yeter artık bu adamları özellikle bu sitede görmek istemiyoruz.
    Cevapla
  • Alberto Monetti 11 yıl önce Şikayet Et
    sezer ne yapmıs?. süleyman d arkadasım saymıssın da bende birkac sey sayayım. dıs geziye cıkmamıs tabi ki tasarruf edecek. cıktıgı geziyide eline gozune bulastrmıs cunku konusmamaıs konusamamıs. tam bir memur edası hakim. cumhur memur olamaz icraat makamıdır. sayın ecevit getirdi ne yaptı ona? 50 milyon tasarruf etti ama kitap fırlatarak milyarlarımızı heba etti bunuda demek lazım. tayyip baskan olmasaydı belki duzelmeyecekti kitap konusu. yavuz bülent bakilerin hatırasını dinleyin derim sezer ve ermenilerle ilgili. bir dıs gezide ne yaptıgı konusunda. zaten cıkmadıgı dıs gezide birde cıkınca neler yapmıs. iyi insandır bilemem ama devletin baslıgını haketmemistir. zaten getirilmiş bir cumhurdan hayır gelmez. halk secmeli.sectide.
    Cevapla
  • Merve BÖLÜKBAŞ 11 yıl önce Şikayet Et
    sezer hiç tatil yapmamış da ne yapmış???????. ne iş yapmış. yüzünü ekşitmekten başka......
    Cevapla
  • rerbil 11 yıl önce Şikayet Et
    kimseye yüzü yokki desin. kimseye diyecek yüz bırakmadıki kendinde kime ne diyebilir ergenekonun cumhurbaşkanıydı şimdi onlarda içeride kartviziti artık geçmez oldu devran dönüyor işte mevlam zamanı gelince herkesin ektiğini biçtiriyor.
    Cevapla
  • EMİN KORKMAZ 11 yıl önce Şikayet Et
    süleyman d. sezer afyon'a geldiğinde çok sayıda koruması vardı ve kırmızı plakalı araçtaydı. bunu ben gördüm. diğer konular ne derece doğru bilmiyorum. ikinci bir nokta da cumhurbaşkanının sırada beklemesi kadar saçma birşey olamaz. devletimizin başındaki kişi,yurt içinde veya dışında devlet işlerinden başını kaldıramaz halde olması lazımken gidip sıradan vatandaş gibi sıra beklemeye kalkarsa bu devletimize fayda değil zarar verir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle