1 litre eşek sütü için 100 lira ödüyorlar!

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde eşek sütü için vatandaşlar sıraya giriyor. Eşek sütü almak isteyenler 1 litre süt için 100 lira ödüyor!

1 litre eşek sütü için 100 lira ödüyorlar!
1 litre eşek sütü için 100 lira ödüyorlar!
GİRİŞ 01.10.2012 09:16 GÜNCELLEME 01.10.2012 09:37
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde kanser başta olmak üzere astım, bronşit ve siroz gibi hastalıklara iyi geldiğine inanılan eşek sütü için vatandaşlar sıraya giriyor. İlçede 15 gün önce doğum yapan 4 yaşındaki 'Linda' adlı eşeğin sütünü almak isteyenler 1 litre süt için 100 lira ödüyor.

Fethiye'nin Kargı Köyü'nde oturan restoran işletmecisi Enver Yalçın'ın iki eşeğinden dişi olanı telef oldu. Yalçın 'Duman' adlı eşeğine, ilçede yaşayan arkadaşları İngiliz Adkin çiftinin eşekleri 'Linda'yı aldı. İngiliz çiftinin isteğiyle eşeklere 16 Mayıs 2010'da davullu- zurnalı düğün yapıldı. 15 gün önce doğum yaparak 'Linda'nın sütü, bugünlerde kanser hastalarının umudu oldu. Enver Yalçın, Sütün litresi 100 liraya satılıyor' dedi.

YORUMLAR 7
  • PUT DOLU MEYDANLARDA İBRAHİM OLMAK 11 yıl önce Şikayet Et
    içenler birde anırmaya başlarlarsa ? diyene. sen inek sütü içince "mööööö"lüyor musun?
    Cevapla
  • PUT DOLU MEYDANLARDA İBRAHİM OLMAK 11 yıl önce Şikayet Et
    etinin yenmeyeceğini ALLAH mı demiş?. ALLAH'ın haram kılmadığını tutmuş biri alime(!) sormuş, diğeri mezhep imamlarına sormuş. akledin biraz, bu dinin sahibi ALLAH'tır, haramı/helali o belirler. kur'an neyinize yetmiyor? ALLAH, haramları saymış da sanki peygamberimiz (elçi) eksiği mi tamamlamış? elçi kur'an'ı tebliğle ve yaşamakla mükelleftir.
    Cevapla
  • Osman Kurt 11 yıl önce Şikayet Et
    dort dortluk haramdir!!!!!!!!!!. yahu eti yenmeyenin hic sutu icilir mi! aklinizi basiniza alin ey muslumanlar.. kopegin sutu nasil icilmiyorsa eseginde sutu icilmez... bunun lami cimi yok, faydaliymis falan filan ayagina bosuna gunaha girmeyin!!! tabi dini hassasiyeti olmayanlara hava hos........................
    Cevapla
  • kadir kaya 11 yıl önce Şikayet Et
    haram haram, haramdır, pisliktir, yapmayın etmeyin. haram haram. ölüm yakın. yapmayın, etmeyin. yazık olur. açın bütün dünyada en çok okunan kitabı okuyun, bakın ne diyor kur'an. yazık ediyorsunuz kendinize.
    Cevapla
  • ali aydın 11 yıl önce Şikayet Et
    ahmet gül kardeşim hic gülesim yoktu . helal olsun beni bugün güldürdün ya :))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle