Onu ölümden Murat Ülker kurtarmış!

Gözde Girişim'den ayrılmaya hazırlanan Genel Müdür Atilla Kurama, 2009'da Amsterdam'da düşen THY uçağına binmesine Murat Ülker'in mani olduğunu söyledi.

Onu ölümden Murat Ülker kurtarmış!
Onu ölümden Murat Ülker kurtarmış!
GİRİŞ 19.12.2013 11:15 GÜNCELLEME 19.12.2013 11:15

Ülker Grubu'nun son dönemdeki gözde kuruluşu Gözde Girişim'in kuruluşundan bu yana Genel Müdürü olan Atilla Kurama görevinden ayrılıyor. Bu nedenle Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker tarafından düzenlenen gecede hem Kurama hem de Murat Ülker tarafından ilginç anılar paylaşıldı. Ülker'den ayrılıp oğlu ile birlikte farklı bir projeyi hayata geçirmeyi planlayan Kurama, 26 Şubat 2009'da Hollanda'nın Başkenti Amsterdam'da düşen THY uçağına binmesine Murat Ülker'in mani olduğunu söyledi.

"GİTME, İŞİMİZ VAR"

9 kişinin öldüğü uçakta 7 numaralı koltuğun kendi yeri olduğunu anlatan Kurama, o koltukta seyahat eden kişinin hayatını kaybettiğini belirtti. Kurama o gün ve ertesi gün yaşananları şöyle anlattı. "Murat Bey'e Amsterdam'da işim olduğunu ve ertesi gün oraya gideceğimi söyledim. Bana 'Yarın gitme işimiz var' dedi. Ertesi gün biraz buruk olarak şirkete gittiğimde asistanım ağlayarak geldi. Benim bindiğimi sandığı uçağın kaza yaptığını anlattı."

ÖNEMLİ SATIN ALMALARDA KURAMA İMZASI VAR

2001'de Yıldız Holding bünyesine katılan Kurama, Türkiye Finas'ın ve Godiva'nın satın alınması ve Gözde Girişim'in kurulması gibi önemli operasyanlarda yer aldı.

"2014 YILINDA ÖNEMLİ BİR SIKINTI BEKLEMİYORUM"

Murat Ülker, Ülker Grubu'nun 2013'te yüzde 17-18'lik büyüdüğünü ifade etti. Ülker, 2014'te de tüm şirketlerinin sektörün üstünde büyüme hedeflediğini belirterek "2014'te önemli bir sıkıntı beklemiyorum. Belki yılın son çeyreğinde mal fiyatlarının artması ile maliyet kaynaklı sıkıntılar yaşanabilir" diye konuştu.

"ÇOCUKLAR YENİ MARKAYI ONAYLADI YENİ YILDA ALIRIZ"

Murat Ülker, sorular üzerine Godiva gibi dünya markası olan başka bir markayı satın almak üzere olduklarını dile getirdi. Bu markanın ürünlerini çocuklarına tattırdığını ve "Baba bu çok güzel" yanıtı aldığını ifade eden Ülker, anlaşmaları halinde yakın zamanda bu satın almanın gerçekleşmiş olacağını bildirdi. Ülker, ürettikleri ürünlerini küçük mutluluklar veren ürünler olarak tanımlayarak "Yine küçük mutluluklara yönelik çalışmalar var. Ama isim söylememek için imza attık" diye konuştu.

KAYNAK: HABERTÜRK