Koç'un aldığı o ihale iptal edildi

Koç Grubu'na ait RMK Marine şirketinin ihalesini kazandığı MİLGEM projesi ihalesi iptal oldu. Başbakan Erdoğan'ın katıldığı toplantıda ihalenin yenilenmesine karar verildi.

Koç'un aldığı o ihale iptal edildi
Koç'un aldığı o ihale iptal edildi
GİRİŞ 27.09.2013 07:57 GÜNCELLEME 27.09.2013 13:55
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Milli Gemi Projesi (MİLGEM) kapsamında açılan ihaleye giremeyen firmalar Başbakanlık Teftiş Kurulu'na şikayette bulunmuştu. Savunma Sanaayi Müsteşarlığı'na gelen müfettişler tüm ihale dosyalarını tek tek inceledi. Milli Gemi Projesi kapsamında Heybeliada ve Büyükada adlı savaş gemileri tamamlandı. Koç grubuna ait RMK Marine, bunlara ek olarak kazandığı ihale diğer gemileri yapacaktı.

Firmaların şikayetleri ve müfettiş raporları üzerine Başbakan Erdoğan son noktayı koydu ve toplantıdan "ihalenin yenilenmesi" kararı çıktı.

YORUMLAR 22
  • abdullah 10 yıl önce Şikayet Et
    ben olsam kocun yerine. butun faprikaları kapatır iscilerin tazminatını verir cıkarırım ne ugrasacam işle gucle keyif yapar dururum
    Cevapla
  • Tkyrkyyldz 10 yıl önce Şikayet Et
    ORJINAL MALZEMESINDEN CALIP YAPISTIRARAK SATTIGINIZ . ve insanlari YERSIZ (yerli) ARABAYI KORUMA KANUNUNUZLA sirAya dizerek olume yolladiginiz , sasesiz takalarinizda vefat edenlerin Ahi yavas yavasdA olsa cikacAk...
    Cevapla
  • Murat Diniz 10 yıl önce Şikayet Et
    Aa bu resimdeki. Yanında arkadaşları varken yattan denize işeyen adam değil mi?
    Cevapla
  • hursit dilaver 10 yıl önce Şikayet Et
    anadoluya yüklenin ve başbakanı koruyun... bir an önce anadolu sermayesini, anadolu aslanlarını desteklemek lazım ki, TUSİAD a bağlı kalmıyalım.yoksa ecevite 1979larda yaptıklarının şeddelisini yapmaya kalkarlar. gerçi o zamanki güçleri özal,erbakan ve tayyip bey zamanında kırıldı ama gene de güç ellerinde. bakın bir gezi eylemleri faizi 6 puan artırdı, doları,altını yükseltti.yani günü geldiğinde kasakasa biralar,olmadı rakılar,şaraplar arabalarla koli koli meydanlara dağıtılır, bedava sigaralar falan.. olmadı kız arkadaşlar falan.. gene bir eylem başlaTTIRIRLAR .uyanık omak lazım. BAKIN BAŞBAKANIN EVİ VE YOLU ÜSTÜNDE SİLAHLAR ATILIYOR. BU İŞARETTİR .sanmayın ki ergenekon bitti diye, hanımınızın dizi dibinde uyuyasınız. daha önce de yazdım BU ZİHNİYET ANCAK 25 SENEDE YANİ BİR NESİL BOYU SONRA BİTER..unutmayasıııııız.
    Cevapla
  • Vatansever 10 yıl önce Şikayet Et
    Kendi Vatanini Milletini Türkiyenin Haysiyetini ve Serefini Bir kac € ýa $´ra sattiniz.... Tekel oldugu icin Türkiyede istedigi gibi Boruyu öttürüyordu.Kanimizi emdiniz. .AHA böyle herseyi geri alirlar iste. Isveren olabilirsin ona saygim var . Insaalh sonunuz gelirde nasilmis anlarsiniz.. Sizlerin yüzünden Türkiye gelisemiyor. Capulcu Avrupan Almanya Amerika icin Türkiyeyi ne hale getirdiniz. .Kendi Vatanini Milletini Türkiyenin Haysiyetini ve Serefini Bir kac € ýa $´ra Sattiniz. Yurt disinda Yasiyorum ve Calisiyorum böyle Capulcular yüzünden Türklügümden utaniyorum. Yazikllar olsun..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle