Koç'un girmediğine pişman olduğu sektör?

Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç bir dergiye verdiği mülakatta babası Vehbi Koç'un kesin tutumu nedeniyle medyadaki fırsatlardan istifade edemediklerini söyledi. Koç'un açıklaması 'Medya sektörüne mi girecek?' sorusunu gündeme getirdi!

Koç'un girmediğine pişman olduğu sektör?
Koç'un girmediğine pişman olduğu sektör?
GİRİŞ 16.11.2012 08:48 GÜNCELLEME 16.11.2012 10:01
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç Mag dergisine verdiği söyleşide medya sektörüne grup olarak girmemelerinin nedenini anlattı. Koç'un ifadelerinden medya sektörüne girmediği için pişman oldukları algısı ortaya çıktı.

Koç, birçok farklı sektörde faaliyet gösterirken neden medyaya girmediklerini anlattı. Koç "Medya sektörüne girmemiz için zaman zaman önümüze bazı fırsatlar geldi. Ancak, kurucumuz , babamız, patronumuz Vehbi bey, sureti katiyen bu işe girmek istemedi. Özellikle medya sektöründe yer almamak konusunda net bir tavrı vardı." dedi...

Koç pişmanlığını ise fırsatlardan istifade edememek olarak nitelediği konuşmasında "Babamın net karşı tavrı yüzünden fırsatlardan istifade edemedik. Medya deyip geçmemek lazım; bugün medya milyarlarca dolar yatırım isteyen bir sektör oldu. Bir Murdoch örneğine bakmak kafi, mesela bu imparatorluğu nasıl kurmuş" dedi...

Koç Ailesi'nin gelecek dönemde medya fırsatlarını değerlendirebileceği düşünülüyor...

www.ekotrent.com

YORUMLAR 5
  • Akil Bilir 11 yıl önce Şikayet Et
    hürriyet zaten sizin değil mi sözcü, cumhuriyette sizin finansörlüğünüzle ayakta duruyor. hürriyetin kendilerine ait olduğunu söyleyen bizzatihi aydın doğandır. sözcü ve cumhuriyeti ise hem grup şirketlerinin reklamları hem de ayrıca nakden finanse ediyorlar. geriye ne kaldı ki.
    Cevapla
  • Ömer Dokumacı 11 yıl önce Şikayet Et
    yalana bak!. doğan grubu zaten ellerinde.
    Cevapla
  • hakan 11 yıl önce Şikayet Et
    gerek yok. medya sahibi olmana gerek yokki sayın koç,bazılarının serdümeni senin hizmetinde bunu herkez bilir,
    Cevapla
  • AHMET ÖLMEZ 11 yıl önce Şikayet Et
    medyanın göbeğindesiniz.. arkadaşım zaten medya sektöründesiniz ya. aydın doğan senin kardeşin değil mi? dünün lastik tüccarını ellerinizle büyütüp medyadaki gizli gücünüz haline getirmediniz mi?
    Cevapla
  • osman 11 yıl önce Şikayet Et
    medya. kime yutturuyorlar bunu herhalde doğan gurubunun sonu geldi doğan=koç bu zamana kadar doğan gurubu kimin için oradaydı bu şuna benziyor inönü menderese demiş ya seni ben bile kurtaramam.asıl işin sahibi işin başına gececek anlaşıldı.
    Cevapla