Yeniköy‘deki yalısını restoran yapıyor

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker’in restorancılığa ilgisi artarak devam ediyor.

Yeniköy‘deki yalısını restoran yapıyor
Yeniköy‘deki yalısını restoran yapıyor
GİRİŞ 18.06.2014 08:17 GÜNCELLEME 18.06.2014 08:30
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kendisini ‘Mecburu gurme’ olarak tanımlayan Murat Ülker, Karaköy’de açtığı ‘Bizim Mutfak Lokantası’nın ikinci şubesini, kendi grubuna ait olan Akasya AVM’de açmıştı. Asıl sürpriz ise, Murat Ülker’in Yeniköy’de sahip olduğu yalıyı bir restorana dönüştürecek olması. Aylardır süren çalışmalar sonucu Murat Ülker’in açacağı bu iddialı restoran için konsepte karar verdiği ve gerekli yasal izinlerin alındığı öğrenildi.

BOĞAZ’A FARKLI TAT

İstanbul Boğazı’nda iyi kalitede ve şık yemek sunmayı hedefleyen restoranın ismine henüz karar verilmedi. Restoranın tasarımı için Ülker, yine daha önce çalıştığı Mimar Sinan Kuran’a gitti. Sinan Kuran, Karaköy’deki Bizim Mutfak Lokantası’nın konseptini yarattıktan sonra, Akasya AVM’deki ikinci şubesine de imza atmıştı. Yeniköy’deki restoran için de Murat Ülker’in seçtiği kadro değişmedi. Hatta grubun Cold Stone Creamery gibi diğer markalarının mağaza konseptini de Mimar Kuran gerçekleştirdi.

YENİKÖY ÇIKARMASI

Yıldız’ın dondurma şirketi Ülker Golf, premium dondurma markası Cold Stone Creamery’yi bir süre önce Türkiye’ye getirmiş ve ilk şubesini Haziran 2013’te Ortaköy’de açmıştı. Cold Stone Creamery’nin de bir şubesi Yeniköy’de açılacak. Giderek  daha fazla ‘gurme’ yatırımlara ilgi duyan, restorancılık ile yeni mekân ve konseptler yaratacağı konuşulan Murat Ülker’in, bir Yeniköy aşığı olduğu da biliniyor. 

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 2
  • delikürek 9 yıl önce Şikayet Et
    Murat glikozlu tatlıları bu restoranda da satacakmısın?
    Cevapla
  • murat 9 yıl önce Şikayet Et
    herif aldı yürüdü usta..
    Cevapla