İstanbul GMD yönetimi güven tazeledi

İstanbul Gümrük Müşavirleri Derneği (İGMD) Olağan Genel Kurulu Başkanlık Seçimlerinde sandıktan güven oyu çıktı...

İstanbul GMD yönetimi güven tazeledi
İstanbul GMD yönetimi güven tazeledi
GİRİŞ 03.03.2013 13:53 GÜNCELLEME 03.03.2013 13:53

Lütfü Kırdar Uluslararası Kongre Merkezinde dün yapılan İstanbul Gümrük Müşavirleri Olağan Genel Kurulu'nda gümrük müşavirleri, Turhan Gündüz başkanlığındaki mevcut yönetime evet oyları ile 'yola devam' dediler.

Ortak Akıl Birliği Grubu olarak seçimlere katılan Turhan Gündüz ve ekibi resmi olmayan sonuçlara göre 324 oy ile iki yıl daha İstanbul Gümrük Müşavirleri Derneği (İGMD) yönetimde olacaklar.

Seçim sonrası teşekkür konuşması yapan Gündüz "Dün olduğu gibi bundan sonrada herkesi kucaklamak için çaba sarf edeceğiz. Kişisel çatışmalardan uzak, her zaman her yerde diyalogun gücünü kullanan, mesleğimizin geleceği için çalışan yönetim anlayışını devam ettireceğiz. Mesleğimizin önünde ciddi sorunlar bulunmakta. Mesleki sorunlarımızın çözümü için tüm gücümüzle, enerjimizle çalışacağız. Kavgalarla, kişisel hesaplaşmalarla hiç kimsenin mesleğimize zarar vermesine izin vermeyeceğiz. Gösterdiğiniz güvenoyu için şahsım ve ekip arkadaşlarım adına şükranlarımı sunar, teşekkür ederim." dedi.

Turhan Gündüz Kimdir? (Gümrük Müşaviri)

1955 yılı Şavşat doğumlu olan Turhan Gündüz Eğitim Enstitüsü mezunu olup, iki yıl öğretmenlik yaptıktan sonra Ekim 1979 Mayıs 1981 yılları arasında Orman Bakanlığı Özel Kalem Müdürlüğü yapmıştır.

1982 yılında gümrük müşavir yardımcısı ve 1983 gümrük müşaviri olmuştur. 1998-2000 ve 2003-2005 yılları arasında iki dönem İGMD yönetim kurulu üyeliği yapmıştır. 2011-2012 yılları arasında da İGMD Yönetim Kurulu Başkanlığını yapmıştır. Evli ve iki çocuk babasıdır.