Bulut: İkbal Turizm'in farkını hissettireceğiz

Umre sezonunun açılacağı gün için hazırlıklarını son sürat devam ettirdiklerini belirten İkbal Turizm Genel Müdürü Kadir Ümit Bulut, "Fiyatlar açıklandıktan sonra anında oluşturacağımız kampanyalarla İkbal Turizm'in farkını tüm misafirlerimize hissettireceğiz" dedi.

Bulut: İkbal Turizm'in farkını hissettireceğiz
Bulut: İkbal Turizm'in farkını hissettireceğiz
GİRİŞ 22.11.2012 13:54 GÜNCELLEME 22.11.2012 13:58

Umre sektöründe sezonun açılacağı günler ve fiyatlar için heyecanlı bir bekleyiş sürüyor. Şu ana kadar binlerce misafirini mukaddes topraklarla buluşturan, insanların yüreğindeki Hz. Peygamber (sav) aşkını bir hasret deniziyle mutlu sona erdiren İkbal Turizm de sezonla ilgili tüm çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İkbal Turizm Genel Müdürü Kadir Ümit Bulut, senelerdir edindikleri tecrübe, bilgi ve birikimi "Rüya Gibi Umreler" sloganıyla bütünleştirdiklerini, misafirlerine mukaddes topraklardaki umre ibadetlerini en manevi donanımla gerçekleştirdiklerini belirterek, "Bu sene de herkesten farklı olacağız. Gerek fiyatlarımızla, gerek kampanyalarımızla, gerek hizmet kalitemizle, gerek rehber hocalarımızla farkımızı ortaya koyacağız. Bu farklılığı bizimle yaşamak isteyen tüm misafirlerimizi, umre heyecanını yaşamadan evvel öncelikle bizimle tanışmaya davet ediyorum. Kalitemizden, kalite konseptimizden herkesin haberdar olması için yaptığımız bu çağrımıza kulak verecek olursanız, hem ibadetinizin manevi haz noktasında, hem de çok cazip imkanlarla yapacağınız umre seyahatinizde iki kere karlı çıkacağınızı söyleyebilirim" dedi.

Bu sene Umre sezonunun sömestr dönemine denk geldiğini, bunun da ailelerin topluca umre yapabilmesine imkan sağlayan çok güzel bir fırsat sunduğunu belirten Bulut, "Aileler, çocuğum evde kaldı, geride merak ettiğimiz birileri var endişesine kapılmadan, topluca umre ibadetini yapabilecekler. Biz de bu dönem için çok cazip kampanyalarımızı hazırlayacağız" diye konuştu.

İkbal Turizmin kalitesiyle, müşteri memnuniyetiyle ve umre ibadetinin tüm gereklerini yerine getirme noktasındaki manevi donanımıyla marka konseptini ortaya koyduğunu belirten Bulut, "Umre, insanların belki de hayatları boyunca bir kere yerine getirebilecekleri çok özel bir ibadettir. Bu seyahatte misafirlerimizi ağırlamak, çevreyi ve bölgeyi tanıtmak, detaylı şekilde bilgilendirmek, umreyi tüm detaylarıyla gerçekleştirilmesini sağlamak bizim vazifemizdir. Biz sadece bir umre değil, ayrıca Hudeybiye Umresi de yaptırararak, misafirlerimizi iki kez umre manevi hazzını yaşatıyoruz. Diğer yandan Harem'de tesbih namazı, dualarla tüm manevi aktivasyonları gerçekleştiriyor, mukaddes toprakların tüm güzelliklerini yaşatıyoruz.

Umre ibadetini yapan ve bu manevi atmosfere giren misafirler, Allah'ın misafirleridir. Allah'ın misafirlerini mukaddes topraklarda attıkları her adımdan sorumlu olarak ibadetlerinin hazzını yaşatmak bizim sorumluluk misyonumuzdur" diye konuştu.

Gerek çevre gezileriyle, Resulullah (sav) Efendimizin ve ashabının ayak bastığı topraklardaki her ayrıntıyı misafirlerine tanıtmak, bilgilendirmek ve enforme etmek için çabaladıklarını, bu manevi atmosferin her zerresini onlara yaşattıklarını kaydeden Kadir Ümit Bulut, "Bunun yanında misafirlerimizin ağırlanması noktasında da hiçbir teknik ayrıntıyı atlamıyoruz. Misafir olduğumuz otellerde Türk mutfağının en seçkin örneklerini umreci kardeşlerimize sunuyoruz. Zira, kültürel farklar dolayısıyla mutfak kültürünün de çok ayrı bir şekilde yaşandığı bu topraklarda, misafirlerimizin kendi damak tadını yaşayabilmeleri, sağlık ve sıhhatleri açısından çok önemli. Bizler Umre ibadetini turistik bir geziden ziyade bir ibadet turu olacak şekilde planlıyoruz ve umreci misafirlerimizin bu topraklardaki her karış noktadan bilgilenmesini sağlamaya çalışıyoruz. Hem Mekke hem Medine programlarımızda Umre ibadetini manevi bir hazza dönüştürecek her şeyi gerçekleştiriyoruz. Mescid-i Haram'ın kudsiyetini, Sevr'in sırrını, Hira'nın manevi gizemini, Arafat'ın önemini, Hudeybiye'nin maneviyatını, Hendek'i, Uhud'u, Mescid-i Kıbleteyn'i ve muazzez dinimizin safha safha, nokta nokta oluşup bize ulaşmasını sağlayan tüm detayları Umreci kardeşlerimizin layıkıyla yaşamasını sağlayacak bir projeksiyonu çiziyoruz" açıklanmasını yaptı.