Gaziantep'in devlerinden minik basketçilere destek

Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin organizasyonuyla bu yıl yedincisi düzenlenen Antepfıstığı Kültür ve Sanat Festivalinde, yüzlerce sporcunun katıldığı spor şenlikleri de yer aldı.

Gaziantep'in devlerinden minik basketçilere destek
Gaziantep'in devlerinden minik basketçilere destek
GİRİŞ 26.09.2012 18:50 GÜNCELLEME 26.09.2012 18:50

110 takımın katıldığı 6. Sokak Basketbolu Şenliğinde üç günde 311 maç yapıldı. Son gününe bu yıl Türkiye Beko Basketbol birinci liginde Gaziantep'i temsil edecek olan Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediye Spor Basketbol takımı oyuncularının da katıldığı şenlikte, sporcular tek tek sahaya davet edildi.

Türkiye Baskotbolunda söz sahibi olan Gaziantepli profesyonel abiler şamiyonaya katılan minik basketçilere moral vermek ve spora teşvik etmek amacıyla gösteri maçları yapıp bol bol hatıra fotoğrafı da çektirmeyi ihmal etmediler... 120 sporcunun 10 kategoride ödül aldığı ödül töreni de Festival ana sahnesinde düzenlendi.

Kupa ve madalyalarını Büyükşehir Belediyesi Genel sekreter Yardımcısı Settar Çanlıoğlu'nun elinden alan sporcuların heyecanlarını ve sevinçleri görülmeye değerdi. Derecye giren gençlere spora teşviklerinin artması adına laptop ve bilgisayardan oluşan çeşitli hediyeler de verildi...

Festivalde ayrıca Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin geleneksel hale getirdiği,630 sporcunun katılımı ile Kültür Yolu Oryantring Şenliği, 1100 Çocuğumuzunkatılımı ile Çocuk Oyunları Şenliği, yüzlerce katılımcının katıldığı Bocce ve Dart Turnuvaları da düzenlendi.