AGS Araştırma Şirketi Ortadoğu pazarında

AGS Araştırma Şirketi, yurtiçinde sürdürdüğü pazar ve kamuoyu araştırmalarını, Irak başta olmak üzere Ortadoğu'ya taşıyarak yurtdışında da iş dünyasına hizmet vermeye başladı.

AGS Araştırma Şirketi Ortadoğu pazarında
AGS Araştırma Şirketi Ortadoğu pazarında
GİRİŞ 11.09.2012 11:51 GÜNCELLEME 11.09.2012 11:51

Türkiye'nin ihracat yaptığı ülkeler sıralamasında 2. sırada olan Irak başta olmak üzere tüm Ortadoğu ülkelerinde hizmet verecek olan AGS Araştırma Şirketi, yatırım yapacak firmalara Pazarlama Araştırmaları ve Danışmanlık alanlarında yön verecek.

Türkiye çapında geniş bir ağda hizmet veren AGS Araştırma Şirketi, müşterileri ile yürüttüğü tüm projelerde, alanında uzman personel ve önde gelen akademisyenler ile Ortadoğu pazarında da fark yaratmaya devam edecek.

Ortadoğu'ya yapılan ihracatımız mevcut potansiyelin çok altında

AGS Araştırma Şirketinin kurucularından Ahmet GÜLER, ''Irak'a yapılan ihracatımız yıllık 8 milyar dolar civarındadır, bu rakam mevcut potansiyelimizin çok altında olmakla beraber diğer Ortadoğu ülkelerinde ise toplam dış ticaret hacmimiz çok daha düşüktür. AGS Araştırma Şirketi olarak Irak başta olmak üzere tüm Ortadoğu'da ihracat ve yatırım yapmak isteyen şirketlerimize araştırma ve danışmanlık konularında yön göstermeye devam edeceğiz" dedi.

AGS Araştırma Danışmanlık Şirketinin, İstanbul Bağdat Caddesi'nde ki ofisine 0 (216) 450 40 80 nolu telefondan ulaşılabilmektedir. AGS Araştırma Şirketinin internet adresi www.agsdanismanlik.com adresinden de yapılan çalışmalarla ilgili detaylı bilgi alınabilir.