Barzani iddiasına yanıt geldi! Haksızlıktır

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Konukoğlu, Barzani’nin Gaziantep’te 250’den fazla işletmesi olduğu yönünde haberlerle ilgili açıklama yaptı.

Barzani iddiasına yanıt geldi! Haksızlıktır
Barzani iddiasına yanıt geldi! Haksızlıktır
GİRİŞ 29.09.2017 16:17 GÜNCELLEME 29.09.2017 16:18

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, bazı basın yayın organlarında, Barzani’nin Gaziantep’te faaliyet gösteren 250’den fazla işletmesi olduğu yönünde haberlere yer verildiğini belirterek, Gaziantep’te ticaret sicili kayıtlarına göre Barzani ile ortak olan hiçbir tacir ve sanayi firması bulunmadığını bildirdi.

Konukoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, hangi belge ve kayıtlara göre  hazırlandığı belli olmayan, Barzani'nin, Gaziantep'te 250 firmasının olduğunu  iddia eden haberlerin kendilerini son derece rahatsız ettiğini ifade ederek,  şunları kaydetti:
 
"Gaziantep’te ticaret sicili kayıtlarına göre Barzani ile ortak olan  hiçbir tacir ve sanayi firması yoktur. Gaziantep'te kendi işletmeleriyle imalat  ve ihracat yapan firmaları görmezden gelenlerce ortaya atılan bu ve benzeri  iddialar, sanayide ve ticarette Türkiye’ye örnek gösterilen sanayicilerimizi  üzmektedir, sanayileşmede başarı hikayesi yazan Gazianteplilere haksızlıktır."

KAYNAK: AA