Meslekte Birlik referandum kararını açıkladı

Türkiye Meslekte Birlik Platformu Başkanı Abdülaziz Ural yaptığı yazılı açıklama ile referandumdaki kararlarını açıkladı.

Meslekte Birlik referandum kararını açıkladı
Meslekte Birlik referandum kararını açıkladı
GİRİŞ 07.04.2017 16:31 GÜNCELLEME 07.04.2017 16:31

Ural daha sonra “Millet olarak geleceğimizi derinden etkileyecek tarihi bir karar aşamasındayız. 16 Nisan 2017 Referandumu “Büyük ve Güçlü Türkiye” idealimize doğru millet merkezli siyasetin tecelli edeceği bir tercih sunuyor bizlere.

‘’Türkiye Türkiye’den Büyüktür ‘’ diyoruz. Bu referandum sadece ülkemiz için değil, gönül coğrafyamız ve bölge coğrafyası için de önemli. İnanıyoruz ki ülkemiz bu referandumla bir sıçrama, bir hamle daha yapacaktır. Bu büyük hamle, büyük milletimizin insanlığa sunacağı hizmetlere de vesile olacaktır” dedi.

Abdülaziz Ural daha sonra EVET deme nedenlerini sıraladı:

* “Ülkemizde siyasi istikrarın kalıcı hale gelmesi ve ekonomide üst gelir grubuna geçiş için EVET

* Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile birlikte koalisyon ve erken seçim gibi Türkiye için “fren” rolü gören unsurları devre dışı bırakmak için EVET

* Yurt içi ve yurtdışı yatırımcıların rahat bir nefes alarak yatırım yapmaları için EVET

* Reel sektörde öngörülebilirlik, yatırımların canlanması ve güçlü reform seferberliği için EVET

* Milletin yetkilerini vesayet kurumlarından alarak millete teslim etmek için EVET

* Milli iradeyi gasp edip ülkemizi işgal etmek isteyen darbecilere, vesayetçilere ve teröristlere karşı güçlü mücadele için EVET

* Şehitlerimiz, gazilerimiz ve aziz milletimize vefa borcumuzu ödemek için EVET

* Ülke enerjisini hükümet krizleri ile tüketmemek için EVET

* Sadece ülkemiz için değil, gönül coğrafyamız ve dünya mazlumları için de ses olmak umut olmak hak, hukuk ve adaleti sağlayacak, insan haklarını koruyacak, yaşatacak bir hükümet sistemi için EVET

* Türkiye Meslekte Birlik Platformu olarak tarafımız bellidir. Büyük ve güçlü Türkiye’ye kapı aralayacak yeni sistem için kararımız güçlü bir EVET’tir.

Söz ve karar milletindir. Artık yetki, milletin tercihi ile Milletin Meclisinde ve Milletin Hükümetinde olacaktır. Milletimizi, bu tarihi dönüm noktasında sandığa çağırıyor, GÜÇLÜ BİR EVET diyerek Büyük Türkiye’ye mührü basmaya davet ediyoruz.”