İGMD'de ikinci Serdar Keskin dönemi

İdealist Grup’un adayı Serdar Keskin, İstanbul Gümrük Müşavirleri Derneği'nin ikinci kez başkanı seçildi.

İGMD'de ikinci Serdar Keskin dönemi
İGMD'de ikinci Serdar Keskin dönemi
GİRİŞ 15.03.2017 12:28 GÜNCELLEME 15.03.2017 13:45

İstanbul Gümrük Müşavirleri Derneği’nin (İGMD); 11 Mart Cumartesi günü Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde düzenlenen “Seçimli Olağan Genel Kurulu’nda” İdealist Grup’un adayı Serdar Keskin ikinci kez İGMD’nin Başkanı seçildi.

Serdar Keskin'in başkanlığındaki İGMD Yönetim Kurulu'nda iki yıl boyunca Gümrük Müşavirleri Bülent Şentürk, Ersel Yüksek, Nizamettin Ağar, Hasan Bülent Onaran, Mustafa Sezen, Osman Karatay, Ziya Aakgün ile Gümrük Müşavir Yardımcıları Özlem Tan, Zeynel Tutar ve Mithat Uğur Yetişkingörev alacaklar.

"Ticareti Kolaylaştırma Kurulu" üyesi olan ve gümrük alanındaki başarılı çalışmalarından dolayı bu sene Dünya Gümrük Örgütü'nün Liyakat Sertifikası ile de ödüllendirilen Serdar Keskin; seçimlerde 593 oy alırken Ortak Akıl Birliği'nin adayı Kenan Güler 295 oy aldı. İGMD yönetiminde olacak olan Gümrük Müşavir Yardımcıları tek listeyle seçimlere girerek 427 oyla aldılar.

900 civarında Gümrük Müşaviri'nin oy kullandığı seçimlerin dostluk ve saygı çerçevesinden yapılmış olmasından dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Başkan Serdar Keskin, azınlığın değil çoğunluğun Başkanı olacağını dile getirdi.