Memur-Sen: Terör ortak düşmanımızdır

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, İstanbul Beşiktaş'ta yapılan terör saldırısını şiddetle kınadı.

Memur-Sen: Terör ortak düşmanımızdır
Memur-Sen: Terör ortak düşmanımızdır
GİRİŞ 11.12.2016 12:31 GÜNCELLEME 11.12.2016 12:31

İstanbul Beşiktaş'ta, güvenlik güçlerimize ve vatandaşlarımıza yönelik gerçekleştirilen hain terör saldırısını şiddetle lanetliyoruz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyoruz. Tedavileri devam eden yaralı kardeşlerimize de acil şifalar temenni ediyoruz.

Biz olma, bir olma, iri olma, diri olma hassasiyetimizi hedef alan terörizm, emperyal küresel güçler ve onların yerli işbirlikçilerine inat basireti hakim kılacağız, ferasetli davranacağız, akl-ı selim ve ortak akılla hareket edeceğiz. Türkiye’nin, büyük dirilişini, yeniden şahlanışını engellemek isteyen terör, terör örgütleri, işbirlikçileri, azmettiricileri ve destekçileriyle birlikte mücadele edeceğiz. 

Bize düşen, birliğimizi korumaktır. Bize düşen, bizi durdurmak isteyenlere karşı tek yürek olmaktır.

İnsanlarımız ve insanlık için, huzur, refah, birlik, beraberlik ve kardeşliğimize kast edenleri birlikte alt edeceğiz. 

Terör örgütünün menşei, teröristin kimliği, eylemlerinin niteliği ve hedefi ne olursa olsun terör, ortak düşmanımızdır. Terör örgütleriyle arasına mesafe koymayı beceremeyenler hem bize hem de milletimize uzaktır. Birlik ve kardeşliğimize saldırı yapanlar, insanlık yoksulu ve vicdan yoksunudur. Doğrudan doğruya ülkemizi, birliğimizi, kardeşliğimizi hedef alanlara inat birlikte hareket edeceğiz, terörü birlikte bitireceğiz, birlikte yeneceğiz. Allah’ın izni, milletimizin inayetiyle kirli oyunları bozacağız. 

Büyük Memur-Sen ailesi olarak bir kez daha şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyor, terörü lanetliyoruz. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL