ATO'da yeni yönetim göreve başladı

ATO'nun yönetim kurulu başkanlığına seçilen Baran ve yönetim kurulu üyeleri, geçici yönetim heyetinden görevi devraldı

ATO'da yeni yönetim göreve başladı
ATO'da yeni yönetim göreve başladı
GİRİŞ 09.12.2016 09:57 GÜNCELLEME 09.12.2016 09:57

Ankara Ticaret Odasının (ATO) yönetim kurulu başkanlığına seçilen Gürsel Baran ve yönetim kurulu üyeleri, mazbatasını alarak görevine başladı. Baran, Seçim Kurulundan mazbatasını almasının ardından düzenlenen törenle görevi Salih Bezci'den devraldı.

"DURMADAN ÇALIŞACAĞIZ"

Törende konuşan Baran, bundan sonra tüm devlet kurumları ile tam uyum içerisinde üyelerine hizmet üreteceklerini ve bu doğrultuda durmadan çalışacaklarını belirtti.

"ANKARA KAZANACAK, TÜRKİYE KAZANACAK"

ATO yönetimi olarak, üyelere düşük faizli kredi kullandırılması için bütçeden 100 milyon lira kaynak ayrıldığı müjdesini veren Baran, "Bu sayede yaklaşık 20 bin üyemize 1 milyar lira düşük faizli kredi kullanma imkanı sağlayacağız. Üyelerimiz her geçen gün artan bir şekilde ATO'yu yanlarında görecek inşallah. Üyemizden gelen misli ile üyemize dönecek. Ankara kazanacak, Türkiye kazanacak." ifadesini kullandı.

"100 MİLYON LİRA KAYNAK AYIRDIK"

Nefes Kredisi projesine katkı sağlayan tüm oda ve borsa başkanlarına teşekkür eden Baran, "Bu projede TOBB 100 milyon lira, ATO 100 milyon lira, diğer 364 oda ve borsa da 300 milyon lira katkı sağlamıştır. ATO üzerine düşeni fazlası ile yapmıştır, yapmaya da devam edecektir." değerlendirmesinde bulundu.

ATO'NUN YENİ YÖNETİM KURULU

Gürsel Baran başkanlığındaki yönetim kurulunda başkan vekilliği görevlerine Mustafa Deryal ve Mehmet Aypek, muhasip üyeliğe ise Ülkü Karakuş getirildi. Yönetim Kurulu üyeleri ise Turhan Yılmaz, Musa Beşparmak, Ziya Kemal Gazioğlu, Faruk Köylüoğlu, Selahattin Karaoğlan, İhsan Şahin ve Vecdet Fehmi Şendil'den oluştu.

KAYNAK: DHA