Deniz Feneri’nden Memur-Sen’e Ziyaret

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Deniz Feneri Genel Başkanı Avukat Mehmet Cengiz ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Deniz Feneri’nden Memur-Sen’e Ziyaret
Deniz Feneri’nden Memur-Sen’e Ziyaret
GİRİŞ 29.09.2016 15:00 GÜNCELLEME 29.09.2016 15:00

Memur-Sen Genel Merkezi’ni ziyaret eden Deniz Feneri Genel Başkanı Avukat Mehmet Cengiz ve beraberindeki heyet Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ile bir araya geldi.

Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Deniz Feneri heyetine, ülkemiz ve dünya mazlumları adına yapılan özverili çalışmalarından ötürü teşekkür etti. Memur-Sen ve Deniz Feneri’nin dünya mazlumları adına önemli çalışmalara imza attığını vurgulayan Yalçın, “Nerede bir mazlum varsa orada Memur-Sen ve Deniz Feneri var. Gönlümüzden kopanları ve imkânlarımızı, geniş bir coğrafyadaki mazlumlarla kardeşçe paylaştık. Arakan’dan Pakistan’a, Somali’den Doğu Türkistan’a, Bosna’dan Nepal’e, Sudan’dan Filistin’e, Suriye’den Kosova’ya dost ve yardım elimizi uzattık. Bugün de yarın da bu iyilik kervanında yürümeye, yardımlarımızı sürdürmeye kararlıyız” dedi.

Deniz Feneri Genel Başkanı Av. Mehmet Cengiz ise, “Deniz Feneri küresel bir yardım örgütüdür. Kurban Bayramında dünyanın birçok ülkesinde yardımlarda bulunduk, kurbanları kestik. Nerede bir feryat varsa Deniz Feneri orada oluyor ve olacak. Bu kapsamda da Memur-Sen’in yürüttüğü çalışmaların yanında olmayı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

Ziyarette Deniz Feneri Ankara Şube Başkanı Mevlüt Koca, Ankara Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Akça, Ahmet Kandemir ve Ankara Şube Koordinatörü Hamit Kurt hazır bulundu.