Emekliye promosyon bayram sonrası verilecek

Milyonlarca emeklinin merakla beklediği emekli promosyonlarında son viraja girildiği iddia edildi.

Emekliye promosyon bayram sonrası verilecek
Emekliye promosyon bayram sonrası verilecek
GİRİŞ 13.09.2016 11:27 GÜNCELLEME 13.09.2016 12:25
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

 

Türkiye Gazetesi’nden Sinem Erciyas’ın haberine göre, yaklaşık 11 milyon emeklinin dört gözle beklediği promosyon çalışmasında son viraja gelindi.

Bayram sonrasında hazırlıkları tamamlanacak promosyon ödemeleri ile emeklilerin yüzü bir kez daha gülecek. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, bakanlık görevini devralmasının ardından ilk çalışmasını emeklilerin promosyonları ile ilgili gerçekleştirecek.

Müezzinoğlu, haziran ayında verilmesi planlanan ancak çalışmaların tamamlanamadığı promosyonlara ilişkin bayram sonrasında neticelendirilmesi için talimat verdi.

Böylece bankalarla aylardır süren görüşmelerde sona gelinecek. Promosyonların tutarına ilişkin çalışmalar yıllık 150 ile 300 lira arası olması ve 3 yıllık toplu ödeme olarak gerçekleştirilmesi yönünde.

Bu kapsamda promosyon tutarlarının belirlenmesinde emeklilerin aldıkları maaşlar belirleyici olacak. Maaşları 500 liranın altında olanlar, 500-1000, 1000-2000 ve 2000 liranın üzeri alanlar hangi kademeye giriyorsa, o oranda belirlenen promosyonu alacak.

YORUMLAR 6
  • Ali 7 yıl önce Şikayet Et
    Bitmeyen senfoni.Kendilerini ilgilendirseydi bir günde çıkardı.Vatandaşlar ne kadar umurlarında belli.
    Cevapla
  • Mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Emekliye promosyon bayram sonrası verilecek Dünyada ender şekilde rastlanan ve Türkiye'de ilk kez tespit edilen eşek arılarının devasa boyutta işledikleri kovan şaşkınlık yarattı.
    Cevapla
  • emekli 7 yıl önce Şikayet Et
    çok güzel haber 6 senede son viraja geldiysek 2 senemiz kaldı onada ömrümüz yeterse olmazsa ahirete kalır.
    Cevapla
  • Adnan Doğan 7 yıl önce Şikayet Et
    En yuksek emekli maasi alana 3 yilligina 900 Tl verilecek heralde sanki cok yuksek bir para gibi ne kadarda kamuoyunu mesgul etti
    Cevapla
  • harun yaldız 7 yıl önce Şikayet Et
    eşek arısı ve emekli promosyonu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle