Ünlü tekstilciye himmet baskını!

FETÖ operasyonları kapsamında ünlü tekstilci Ziya Zambur'un evinde yapılan aramada küçük çaplı bir servet ele geçirildi.

Ünlü tekstilciye himmet baskını!
Ünlü tekstilciye himmet baskını!
GİRİŞ 30.08.2016 13:46 GÜNCELLEME 30.08.2016 14:37
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Fethullahçı Terör Örgütü’ne himmet adı altında para topladığı iddia edilen şahıslara yönelip yapılan operasyonda Özilhanlar Tekstil sahibi Ziya Zambur’un evinde yapılan aramada, banyodaki 2 poşet içerisinde 630.000 Amerikan doları, ikametteki çelik kasa içerisinde 1.014.000 Amerikan doları, 75 adet burma bilezik, ele geçirildi.

İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Zeytinburnu'nda FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yardım yataklık yapan, himmet adı altında para topladığı ileri sürülen ve ilçedeki tekstilcilerin 'mütevellisi' oldukları yönünde bilgi alınan şahıslara operasyon başlattı.

KÜÇÜK ÇAPLI SERVET

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu tarafından yürütülen bir soruşturma çerçevesindeki operasyon kapsamında, şüpheliler arasında bulunan Özilhanlar tekstil sahibi Ziya Zambur'un ikametinde arama yapıldı. Sabah'tan Nazif Karaman'ın haberine göre Mali Polis, evde adeta küçük çaplı bir servet ele geçirdi.

1 MİLYON DOLAR VE ALTIN ELE GEÇİRİLDİ

İşadamının evinin banyo kapısı arkasında asılı 2 poşet içerisinde 630.000 Amerikan doları, ikametteki çelik kasa içerisinde 1.014.000 Amerikan doları, 75 adet burma bilezik, 103 tane lira olarak bilinen altın, 5 çocuk bileziği, 12 altın bileklik, 2 gerdanlık, 8 çeyrek ve 1 yarım altın ve 7 yüzük ele geçirildi. Suç delili olarak el konulan ve himmet parası olduğu değerlendirilen para ve altınlara el konuldu.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 34
  • muammer 7 yıl önce Şikayet Et
    hangi garibin parası kimbilir.burnunuzdan gelsin.zaten geliyor.
    Cevapla
  • chingiz abdullaev 7 yıl önce Şikayet Et
    antalyanin unlu is adami vergi kacakciligi ve sahte kira kontratlari yapiyor.turkiyede ne devlet ne kanun olmadigini soyluyor.tum sikayetlerimin onunu aldi.bu adami ihbar etdim.hic bir devlet kurumu bir is yapmadi.tum sikayetlerim antalyanin adalet sarayinin dolandiricilik subesindedir.ihbarimsa antalyanin vergisindedir.
    Cevapla
  • Delikanlı 7 yıl önce Şikayet Et
    Böyle giderse bu yıl dünyada ekonomisi en çok büyüyen ülke türkiye olacak.. Paralar hazineye aktarılsın sonra zaten devlet gereken yerlere kullanır. Ama önemli olan bulunan kasaların sayısını artırmak. Araplar petrolden zengin oluyor bizde bu kasalardan :-)
    Cevapla
  • mustafa 7 yıl önce Şikayet Et
    Verin garip-gurabaya tam manasıyla Kurban Bayramı yapsınlar
    Cevapla
  • 1453 7 yıl önce Şikayet Et
    ayakkabi kutularini kimin tezgahladigi bir bir cikiyor.. onlarda market posetine koymus.. enteresan adamlar bu fetöculer..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle