Erdoğan'ın çağrısı Ülker'i çok etkiledi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Dar gelirlilerle paylaşın" çağrısı Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Ülker'i çok etkiledi.

Erdoğan'ın çağrısı Ülker'i çok etkiledi
Erdoğan'ın çağrısı Ülker'i çok etkiledi
GİRİŞ 19.11.2015 09:54 GÜNCELLEME 20.11.2015 08:03
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın G20 Zirvesi'nde işverenlere yaptığı "Biraz az kazanın, dar gelirlilerle paylaşın" çağrısı iş dünyası temsilcilerinin de gündemine yerleşti.

MÜSİAD'ın bu yıl ilk kez gerçekleştirdiği VİZYONER'15 Sektörler Zirvesi'nde konuşan Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Ülker, Cumhurbaşkanı'nın tavsiyesinin kendisini çok etkilediğini belirterek, "Paylaşmayı bilmek lazım. Buradaki herkese mükellefiyet düşüyor" dedi.

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Başkanı Ömer Cihad Vardan da "Bırakın Türkiye'yi, dünyadaki ilk 100 zengin kişi zekat mahiyetinde kazançlarının kırkta birini verse, dünyada açlık diye bir şey kalmaz. Bugünki kavgalar da olmaz" görüşünü paylaştı.

SAHNEYE KIZIL ELMAYLA ÇIKTI

Sahneye kırmızı bir elmayla çıkan Ali Ülker, kızıl elmanın "Yaklaştıkça uzaklaşan kaçan, yakalanamayan hedef, ülkü" anlamına geldiğini söyledi. TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi ise "TÜİK'in son verilerine göre Ar-Ge harcamalarının milli gelire oranı 2013'te yüzde 0.95 iken 2014'te 1.01 oldu" dedi. Renault Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar da yerli otoya destek verdi. Aybar, "Yerli otomobil projesi otomobille ilgili yan sanayide yeni yerli markaları yaratacak" diye konuştu.

YORUMLAR 40
  • Hayy 8 yıl önce Şikayet Et
    Son zamanlarda Ülker de beni çok etkiledi.Bir anda Torku'ya karşı bir muhabbet oldu. Anlamadım gitti.
    Cevapla
  • ... 8 yıl önce Şikayet Et
    Evet bu soylediklerinizi siz devlettende bekliyoruz.
    Cevapla
  • Ülker 8 yıl önce Şikayet Et
    Sadece Murat ülkere biraz güveniyorum.Gimdesten sertifika bile alma tenezülleri yok. Yıllar boyu yanlarında olduk. Hani sende benim değerlerime saygı duy.Gimdesten al bütün ürünlerine sertifika ama yok dışa açılıyorlar.E güle güle.Torku aratmıyor sizi...Aslanlar gibi aldı sertifikaları çocuklarım ilk defa canının istediğini yiyiyor.Yanında başka marka yiyenide uyarıyor minicik kızım.Helal değil o yeme diye.Allah razı olsun Gimdes ve üyelerinden.Tabiki Torkudan da...
    Cevapla
  • hami 8 yıl önce Şikayet Et
    kaynak holdingin el konulan şirketlerinden itina gıda meğer ülkerin tedarikçisi imiş. ülker bizim yağ ile içil peynir, süt
    Cevapla
  • Uğur 8 yıl önce Şikayet Et
    Biz artık Ülker mamulleri kullanmıyoruz..Mutfağımıza yıllardır ülkerden başkası girmedi ama öz firmalarımızı yabancılara satmasından sonra bizde ülkere ambargo koyduk artık almıyoruz..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle