Kurumiçi Girişimcilik Konferansı başlıyor

Özyeğin Üniversitesi Girişim Fabrikası tarafından düzenlenen "Kurumiçi Girişimcilik Konferansı"nın 3.sü 14 Ekim 2015 tarihinde gerçekleşiyor

Kurumiçi Girişimcilik Konferansı başlıyor
Kurumiçi Girişimcilik Konferansı başlıyor
GİRİŞ 16.09.2015 15:13 GÜNCELLEME 16.09.2015 15:13

3. Kurumiçi Girişimcilik Konferansı, 14 Ekim'de...

Özyeğin Üniversitesi Girişim Fabrikası tarafından düzenlenen "Kurumiçi Girişimcilik Konferansı"nın 3.sü, 14 Ekim 2015 tarihinde gerçekleşiyor. Bu yıl konferansın “Açılış” konuşmacısı, “inovasyon” konusunda çok başarılı çalışmalar gerçekleştiren Borusan Holding’in Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi ve CEO Agah Uğur olacak.

Girişim Fabrikası'nın geleneksel hale getirdiği ve bu yıl üçüncüsü gerçekleşecek olan Kurumiçi Girişimcilik Konferansı 2015'e sayılı günler kaldı. 14 Ekim 2015 tarihinde Swissotel The Bosphorus İstanbul’da yapılacak olan konferansa her yıl olduğu gibi bu yıl da önemli isimler katılıyor:

Büyük şirketler neleri deniyor? Ne öğreniyor?

Borusan Holding, Garanti Bankası, GE Ventures, Koç Holding, Turkcell, Türk Telekom, Vestel Ventures gibi ekonomiye yön veren lider kurumların üst düzey temsilcileri deneyimlerini, başarıyla süregiden örnek teşkil edecek projelerini ve bakış açılarını katılımcılarla paylaşacaklar.

Ayrıca İngiltere’nin önde gelen “Büyüme Strateji Danışmanlık” şirketi Market Gravity”den Robin Scarborough, “Şirket İçindekilerin İnovasyona Bakışı ve Şirketiniz için Çıkaracağınız Dersler” başlığında bu konuda global kurumların çok çarpıcı örneklerini aktaracak. GE Ventures Küresel İş Geliştirme Başkan Yardımcısı Brian Selby ise Ventures ve GE Fastworks ile ilgili dünyadan ve Türkiye’den uygulama örnekleriyle çalışmalarını paylaşacak. 

Kurumiçi girişimcilik konusunda farkındalık yaratmak ve bir gündem oluşturmak amacıyla düzenlenen, bu konuda Türkiye’de ilk ve tek olan bu konferansta her katılımcı şirketin kendi stratejilerini sorgulayacağı, vizyon geliştirici, bilgilendirici zengin bir içerik sunuluyor. Ayrıca iş/ürün geliştirme, insan kaynakları ve inovasyon alanlarında üst düzey yöneticilerin birbirleriyle bu konuyu değerlendirmelerine olanak veren bir networking ortamı da sağlanıyor. 

“Geleneksel hale geldi, mutluyuz.”

Girişim Fabrikası Kurucu Direktörü İhsan Elgin bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirerek geleneksel hale getirme başarısını gösterdikleri konferansa ilginin her geçen yıl artıyor olmasının kendilerini mutlu ettiğini belirterek şunları söyledi:

" Kurumiçi Girişimcilik Konferansı’nı ilk kez 2013 yılında düzenlendik ve 65 şirketten, 170 kişi konuğumuz oldu.  2014 yılında gerçekleştirdiğimiz ikinci konferansımızı  71 şirketten, 195 kişi izledi. Bu yıl 100’e yakın şirketten 250 katılımcıyı ağırlamayı hedefliyoruz.

Konuşmacılarımızın büyük ilgi gören sunumları sonunda katılımcılar üst düzey networking ve iletişim olanağı da buluyorlar. Kurumiçi Girişimcilik Konferansı, Girişim Fabrikası’nın girişimcilik ekosisteminin gelişmesi için yaptığı önemli çalışmalardan biridir.”

KAYNAK: HABER7