Erdemir Grubu’na 4 ödül birden!

2015 yılında 50. yılını kutlayan Erdemir Grubu, “Dünya Klasında Şirket Olma” vizyonunu 4 ödülle birden taçlandırdı. 2014

Erdemir Grubu’na 4 ödül birden!
Erdemir Grubu’na 4 ödül birden!
GİRİŞ 28.07.2015 12:06 GÜNCELLEME 28.07.2015 12:06

Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşlarından biri olan Erdemir Grubu, “Dünya Klasında Şirket Olma” vizyonuyla başlattığı dönüşüm hareketinin sonuçlarını almaya devam ediyor.

Kuruluşunun 50. yılını kutlayan Erdemir Grubu, 2014 yılındaki üretim, ihracat, borsa performansı ve finansal göstergelerdeki başarılarına prestijli bir ödül serisini de ekledi. Erdemir Grubu, Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi (LACP) tarafından 2001 yılından bu yana her yıl düzenlenen ve faaliyet raporu alanındaki en prestijli ödüllerden biri olarak kabul edilen “2014 Vision Awards” da 4 ödül birden kazandı.
 

Kategorisinde Büyük Ödül ve En Yaratıcı Rapor Ödülü

Erdemir Grubu, geçtiğimiz yıl Altın Ödülü aldığı Üretim Gereçleri kategorisinde bu yıl çıtayı yükseltti ve birinci olarak Platin Ödülü aldı. Erdemir Grubu’nun “Biz Çeliğe Hayat Verdik” temalı faaliyet raporu aynı zamanda Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (EMEA) Bölgesi'nde en iyi 50 faaliyet raporu arasına girerek 29. sırada yer aldı. Kapsamı ve içeriğiyle en iyi 20 Türk faaliyet raporu arasında da değerlendirilen rapor, yine EMEA Bölgesi’nin “En Yaratıcı Rapor”u (Most Creative Report) seçildi.

Dünyada İlk 100 İçerisinde

Erdemir Grubu’nun faaliyet raporu, kazandığı bu ödüllerin yanı sıra, dünya genelinde değerlendirilen faaliyet raporları arasında birçok şirketi geride bırakarak 59. sırada yer aldı. Bünyesinde yer alan 7 farklı grup şirketinin üretim, yatırım ve istihdam gücünü sergilediği faaliyet raporu ile büyük başarılara imza atan Erdemir Grubu, hissedarları, müşterileri, çalışanları, toplum ve gelecek için sürdürülebilir ve kalıcı değer üretmeyi temel alarak, yarınları inşa ediyor. Erdemir Grubu’nun faaliyet raporuna Grubun web sitesindeki (erdemirgrubu.com.tr) “Yatırımcı İlişkileri” bağlantısından ulaşılabiliyor.

KAYNAK: HABER7